søndag den 4. september 2011

Lost In Tanska: hakkeri, robotteja, Wacky toimistotilat ja hait

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/o74EVPBEqqc/:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietin suurimman osan viime viikolla kanssa hengailua jotkut kollegat tech bloggers Tanskassa - in Aarhus ja Billund , tarkemmin sanottuna - ja tilan jakamiseen kanssa ihmiset, jotka järjestivät ja matkusti osallistumaan, puhumaan tai näyttelyn Seuraava Århusin "Beautiful virheitä " konferenssi ja näyttely.


Konferenssi itsessään oli todella kiehtovaa, vaikka ei aivan TechCrunch lähettää materiaalia vaikka työskentelevien AT & T, Google ja Katalabs olivat kaiutin luettelosta . Aiheet vaihtelivat bioteknologia, "vihreä" tuotteistamisesta, kestävyys ja uudelleenlöytämiseksi arkkitehtuurin sosiaalisen median markkinointi, kontekstitietoisille tietojenkäsittely ja tulevaisuuden mainontaa.


Hirveän mielenkiintoista, mutta ei aivan tapahtuman tyyppi olen tottuneet läsnä. Ei startups pitching, ei haastattelemalla tai pääaihe antama huipputason johtajia tech-yrityksiä, ei tuotelanseerauksia. Mahtavaa, toisin sanoen. He jopa Suositeltavat työskentelee tuulivoimalan vieressä vaiheessa ja hautua oman Arctic yrttejä maustettu olut tapahtuman (tavata Ale 404 ).


Kun olin noutaa lentokentältä joku työskentelevä Innovation Lab , organisaatio, saattaa osoittaa, kysyin häneltä mitä mielenkiintoisimmista teknologian yritys tai käynnistyksen Tanskassa oli hänen mielestään. Hänen täytyi ajatella kovaa ja lopulta ei voinut vastata minulle syrjään Navision (joka on todella yhdysvaltalainen koska se otti haltuunsa Microsoft) ja Bang & Olufsen.


Amazing, todella. Myös: töihin, Startupbootcamp Kööpenhamina!


Koska avomielinen pelle, mukana näyttely oli todellinen nautinto, mutta: hakkereilta löysä, monia näppäriä robotteja, Lego tiilet, lisätyn todellisuuden-avusteinen Sega OutRun arcade auto kykenee kuljettamaan ( must see video täällä ), muinainen teknologia esineitä - toimii.


Engadget n toimituspäällikkö, Darren Murph, lähetetty kaksi videota on joitakin todella hienoja robotteja, jos haluat, että. Lontoossa toimiva design taiteilija Vahakn Matossian on myös suuri kuva asettaa näyttelyn ylös Facebookissa. Nämä ovat joitakin kuvia Ammuin:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar