søndag den 4. september 2011

Valtio-oppi: miksi hylätä asiantuntemus on tullut kampanjan strategia (ja miksi se pelottaa minua)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:



Tällä pitkään Vapunpäivä viikonloppuna Yhdysvalloissa Tuomme sinulle joukko mielipidepalstoilla eri Ars kirjailijoita-ja olemme rakkaus on sinua liittyä keskusteluun kommenteissa.


"Voit olla selkeitä. Uskon evoluutioon ja luottamus tutkijat maapallon lämpenemiseen. Soita minulle hullu." Kanssa , että titityy , Jon Huntsman asettaa itsensä lisäksi joka toinen ehdokas republikaanien ensisijainen kenttä. Huolimatta hänen fraseeraus, Huntsman, joka on tuskin rekisteröitymällä useimmat gallupit, selvästi toivoen että julkinen uskoisi useimmat muut ehdokkaat olevan hieman Loopy sijaan.


Yhtyy tiedeyhteisö on tullut keskeinen kysymys viime presidenttikampanjoissa. Evolution tuli esiin keskustelun aikana edellisenä republikaanien ensisijainen kausi, ja Rick Perry, nykyinen edelläkävijä, oli laittaa paikan päällä siitä on viimeisimmän kampanjan tapahtuma (hän flubbed hänen vastauksensa useilla tasoilla). Ja kuten Huntsman n Tweet ehdottaa, todellisuus ilmastonmuutos on ollut kuuma puheenaihe.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar