tirsdag den 12. april 2011

<em>Hobitti</em> kuvaamisen 48fps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc8Z2o9V24g/emThe-Hobbitem-Filming-at-48fps:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Peter Jackson on ilmoittanut kautta hänen Facebook-sivulla, että Hobitti on ammuttu 48 kuvaa sekunnissa, lieventämiseksi '3 D päänsärkyä", että monet katsojat ovat valittaneet viime puomi-vuotta-muodossa. Film on ammuttu ja ennustetaan 24fps vuodesta 1920, lukuun ottamatta Douglas Trumbull n 60fps "ShowScan-muodossa, käytetään Universal Back To The Future ajaa muun muassa. Jackson itse ennustaa, että yleiseen käyttöön 48fps työnkulun voisi paitsi parantaa 3D mutta myös yleinen elokuvamainen kokemus, vaikka se voi ansaita itse joitakin taaksepäin katsovaa kriitikot. Mutta vasta digitaalisen kuvausten täysin usurps selluloidi, tämä voi olla hyvä uutinen Kodak, joka nyt on entistä enemmän syytä valittaa kuoleman Stanley Kubrick. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Opiskelijat Vahinkoilmoitus Uusi kirja Folding Record

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5dIiNYPIcf8/Students-Claim-New-Paper-Folding-Record:

Ryhmä 15 oppilasta sekä heidän opettajansa vaativat uuden paperin taitto ennätys. Ryhmä väittää taitettu (samaan suuntaan) 13000 jalat WC paperi puoli 13 kertaa kangistuneista 2002 kirjaa 12 kertaa. Artikkelista: "[opettaja] Tanton on johtava opiskelijaa St. Mark's on yrittää rikkoa ennätys viisi vuotta. Mutta kun useita epäonnistuneita yrityksiä, Tanton pyytänyt MIT origami klubi, OrigaMIT, auttaa häntä ja hänen oppilaansa pääse MIT: n Infinite Corridor. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AT &amp; T Alentaa Data Access vain $ 500/GB

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKVRzaP5UwY/ATampT-Lowers-Data-Access-To-Just-500GB:

GMGruman kirjoittaa "Ei epäilystäkään siirtyä osoittamaan, miten on vähemmän harjoittajat (kun se ostaa T-Mobile) on hyvä US Cellular asiakkaille, AT & T on ilmoittanut heikentää tietojen hinnoittelu asiakkaille ei sopimusoikeuden: per-gigatavu perusteella, GoPhone käyttäjät maksavat vain 500 dollaria eikä edellisen 5.000 dollaria. Tällainen sopimus. hinnoittelu on todellakin pienempi, mutta jopa paras vaihtoehto näille käyttäjille on viisi kertaa enemmän kuin tavalliset asiakkaat maksavat. Ja koska pay-as-you-go hinnoittelu köyhät ja ihmiset elävät palkka on palkka käyttää, tulos on niitä, joilla on varaa sentään maksavat selvästi eniten. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Opera 11,10 käynnistettiin yhtiön &quot;kallein mainos koskaan&quot;

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/opera-11-10-launched-with-companys-most-expensive-ad-ever/:


Opera on aina ollut pieni selain, joka voisi, ja yhtiö on nyt käsittää, että henki on enemmän kuin koskaan uuden mainoskampanjan juuri julkaissut Opera 11.10. Tätä varten se käynnisti uuden mainoskampanjan, että ylpeänä ylpeilee on se kallein koskaan - ennätyksiä $ 8,517.26 myös mojova 1500 dollaria että ne splurged joitakin "trendikkäitä Ruotsin vaatteita." Tietysti selain itsessään on todellinen tarina, ja vaikka se on vähitellen päivityksen, se ei ylpeillä joitakin melko iso uusia ominaisuuksia, kuten tuki Googlen uusi WebP kuvaformaatti, "SpeedDial" lempisivustoihisi, ja turbo tila, joka lupaa pakata ja ladata web-sivut nopeammin, kun olet hidas yhteys. Kuinka se toimii? Me kerromme Operan Christen Krogh selittää ei-kulut-säästynyt video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Opera 11,10 käynnistettiin yhtiön "kallein mainos koskaan"


Opera 11,10 käynnistettiin yhtiön "kallein mainos koskaan" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 15:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Opera | Lähetä | Kommentit

Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:

Vuosien Garminin beefed jopa sen linjan Forerunner GPS kellot, joka tarjoaa jokaiselle jotakin ja kaavioita ja jopa viiva o " vaaleanpunainen . Mutta uusi kevennetty alas Forerunner 610 on ensimmäinen ominaisuus kosketusnäyttö, voit napauttaa kääntää valikoiden sijasta tunnetta ympärilleen joukon Bantam painikkeita. Oman 350 dollaria, se näyttää matka, aika kulunut, ja vauhti kaikki yhdellä näytöllä, mutta voit lisätä muita mittareita, kuten syke. 610 on myös ensimmäinen mukaisesti Run / Walk hälytys, joka pitää Autom.kierr ja muut ominaisuudet toimivat, vaikka se havaitsee olet kävely. Kuten aina, voit ladata juoksee web sietämätöntä yksityiskohtaisesti, mutta tämä katsella hyppää sosiaalista kelkkaan kanssa "Virtual Racer" Nike Running -herra yhteisö, jossa voit verrata tilastot tuntemattomien kanssa "(tai vain yrittää paras Oman PRS, jos et pelaa niin).



Kun olet kirjautunut joitakin eeppisiä juoksee kosketusnäyttö Nano , olisimme utelias näkemään, miten reagoi näytön jälkeen sormet tulla hikinen, mutta Garmin lupaa it'll toimi hyvin läpi hikeä, sadetta, ja kosketusnäyttö-ystävällinen käsineet. Se on nyt saatavana Garminin sivuilla, mutta suosittelemme hardcore juoksijat tarkistaa DC Rainmaker katsaus alla: se on kaikki mitä halusi tietää 610, mutta et ole uskaltanut kysyä, vertailun kuvaa muiden Edelläkävijät ja hanska testi.

Jatka käsittelyssä Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video)


Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 14:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Garmin | Lähetä | Kommentit

Vuotaa BlackBerry playbook koulutuksen käsikirja näyttää verkossa, Bill Belichick huutaa &quot;syytön!&quot;

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:


Pyöritellä peukaloita etukäteen nyt, että olet asettanut playbook ennakkotilauksen ? Miksi et laita itsesi hyvään käyttöön opetuksessa että pölyinen kallo miten sitä käytetään? Ensi silmäyksellä tämä opas vähittäiskaupan myyjät näyttää se olisi voinut heittää yhdessä meille , täydellinen kierros satamien ja hyödyllinen muistutus siitä, että voit käyttää kosketusnäytön sekä vaaka-että pystyasentoon. Mutta se on myynnin simulointi osassa, että asiat todella alkaa saada mielenkiintoisia. Kaikkien puhua siitä, miten playbook on ilmeinen kumppani BlackBerry omistajia, on selvää, RIM sai muistion siitä mikä maukas kuluttajille myös. Esimerkiksi yritys mieluummin reps sanoa, että se "tarjoaa upeat multimedia, totta moniajo, ja saada koko internetin - ei poikkeuksia," kuin "[Se] antaa sinulle työkalut täytyy muuttaa tapaa, jolla työ." Hit lähde linkkiä tutustua ja tehdä kiinnittää huomiota - kuten kolmannen luokan oikeinkirjoitus opetus tai käynti DMV, se tulee tietokilpailu (tai kahdeksan).



[Kiitos, Velkcro]

Vuotaa BlackBerry playbook koulutuksen käsikirja näyttää verkossa, Bill Belichick huutaa "syytön!" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink N4BB , BerryReview | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Vähenevät vaikutus kuoleman Sci-fi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yLtO9wzJKag/The-Decreasing-Impact-of-Death-In-Sci-fi:

brumgrunt kirjoittaa "Ovatko scifi-tv-ohjelmia ja elokuvia overusing kuoleman juonen laite? Ja lisää ratkaisevasti, ei kukaan meistä uskovat, että kuollut hahmo on todella kuollut enää?"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten Hyökkääjät käyttävät Epsilon Data sinua vastaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAq6xDfDLuQ/How-Attackers-Will-Use-Epsilon-Data-Against-You:

Trailrunner7 kirjoittaa "Mikä mahtaa rikolliset murtautuivat Epsilon tehdä postituslistoja ne ovat? Helpoin tapa on myydä tietokokonaisuuksia pimeille markkinoille tai mahdollisesti kilpailijoiden uhrin yrityksille. Uusimpien tietojen Tietojen breaches.net, yhteensä jopa 57 asiakasta myös luottokortti tarjoajat merkkituotteita kortit - Visa (ilmoitukset lähetetään vähintään 3 korttia), World Financial Network keskuspankin (12 korttia) ja Citi (3 korttia). rikollisille voi tehdä rahaa siellä ja sijoittaa uudelleen sen tekniikan tai palvelujen muita toimia. Kun hyökkääjä on saanut jalansijaa yhden tai useamman käyttämistä jälkensä, ne voivat aloittaa sadonkorjuu valtakirjaa. taajuuden, jolla keskimääräinen kuluttajat käyttävät samaa käyttäjätunnus / salasana-yhdistelmä useista sivustoista on sellainen, että nämä tiedot voivat johtaa yhteys muihin mahdollisesti olemassa tilien korkean profiilin sosiaalisia verkostoja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kolmas Humble Bundle saapuu, &quot;Frozenbyte Edition

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/djGX6tBEBCY/Third-Humble-Bundle-Arrives-Frozenbyte-Edition:

supersloshy kirjoittaa "tiimi viime joulukuussa onnistunut Humble Indie Bundle 2 (sekä alkuperäinen paketti tietenkin) ovat käynnistäneet jälleen nippu, mutta tällä kertaa se koostuu kokonaan pelien kehittäjä Frozenbyte, kuten Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, ennakkoon ja Splot, ja prototyyppi Jack Claw (jossa lähdekoodi). Kaikki pelit (paitsi Jack Claw) on, kuten aina, saatavilla Windows-, Mac-ja Linux-pohjaisia ​​käyttöjärjestelmiä ja ovat DRM-vapaita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Game Genres - kuvaileva tai rajoittavat?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iDG0FiYAaCo/Game-Genres-mdash-Descriptive-Or-Restrictive:

Lausunnon pala Rock, Paper, Shotgun kysyy, miten me luokitella videopelien rajoja luovuutta ja innovointia pelin kehittämiseen. "Jos seuraava Modern Warfare käyttöön huomattavasti eri teemoja, ei olisi kohua. Toki, asettaa sen kuuhun, mutta varmista Olen ähkyä jälkeen NPC jotka saavat pelata peliä, tai minä vannon sinulle on internet. " Kirjoittaja ehdottaa, että nousu casual-pelejä voi osittain johtua tekijöidensä halu rikkoa vakiintuneet teemat ja sulautuvat yhteen erilaisia ​​pelata. "On valtava riski hämärtyminen. Se tekee pelistä vaikeampaa markkinoille, se uhmaa asiakkaiden odotuksia, ja se edellyttää valistava. On turvallista tehdä vielä toinen COD klooni, koska me kaikki tiedämme ja mitä he tekevät. Ja he "uudelleen mitä haluamme! Mutta kuten lapsi, joka ei ole koskaan kokeillut uutta ruokaa, kieltäytyi syömästä, koska se on erilainen johtaa hyvin rajallinen ja tylsä ​​maku."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Senaattori ehdottaa uusia Internet Sales Tax

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WNBOje1h7vA/:

Array

Intelin ensimmäinen Medfield-pohjaiseen älypuhelimeen on ZTE?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/intels-first-medfield-based-smartphone-to-be-a-zte/:

Intelin ensimmäinen Medfield-pohjaiseen älypuhelimeen on ZTE?

Se ei ollut kauan sitten, että Intel veti Dell , Anand Chandrasekher komeilu hieno uusi juttu sitten nopeasti piilottamalla sen pois näkyvistä. Se oli Medfield-pohjaiseen älypuhelimeen, Atom-pohjaisten kannettavien että yhtiö lupaa on rakennettu "tehokkain arkkitehtuuri planeetalla." Onko se asia jää nähtäväksi, koska emme vielä odottaa minkäänlaisen yksityiskohtia että mystery puhelimessa, mutta mukaan BusinessWeek yhden kysymyksen on vastattu: valmistaja. Intel on sanottu toimivan suunnitella luurin ZTE , 32nm prosessori odotetaan tarjoavan kunnollisen suorituskyvyn ja korkean hyötysuhteen keskitasoa älypuhelin. Nyt ZTE on varmasti yrittää tehdä aaltoja Yhdysvaltain markkinoilla myöhään, mutta emme voi olla ajattelematta Intelin menossa on jonkin verran korkeampi profiili kumppani, ennen kuin se todella alkaa lyödä ARM missä se sattuu.

Intelin ensimmäinen Medfield-pohjaiseen älypuhelimeen on ZTE? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 12:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:


Happy kanssa upouuden kopion Internet Explorer 9 ? Se on jo vanhentunut - Microsoft ilmoitti juuri Internet Explorerin 10 pitämässään MIX kehittäjä konferenssissa Las Vegasissa, ja jos käytät Windows voit napata lusikka nyt ja näyte jo maku. Voit ladata uuden Platform Preview juuri nyt Microsoftin Test Drive päällä ja nähdä, missä yhtiön menossa näin aikaisin iteraation, joka lisää tuen lisäksi web-standardeja, kuten CSS kaltevuudet ja CSS3 Joustava Box sijoittelu. Mukaan lehdistötiedotteen, herra nimeltä Dean Hachamovitch juuri paljastanut uuden selaimen MIX vaiheessa, mutta emme oikeastaan ​​katsomassa häntä puhumaan juuri nyt, ja ... hän ei ole aivan siellä vielä. Me kerromme sinulle, mitä hän sanoo.



Päivitys: Video tauon jälkeen!



Update 2: Dean ja Steven Sinofsky (puheenjohtaja Windows-jako) ovat todellakin osoittaa sen pois lavalla, mutta he vain tekevät samaa Test Drive testejä voit suorittaa kotona - mennä, tiedät haluat sukeltaa sinun varpaisiin, että HTML5 fishbowl.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video)


Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 12:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Fellow Hakkerit Blast Geohot Sony Settlement

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y3DwcunuSOc/Fellow-Hackers-Blast-Geohot-For-Sony-Settlement:

RedEaredSlider kirjoittaa "hakkeri, joka ratkaistaan ​​Sony jälkeen yhtiö haastoi hänet muuttamista hänen PlayStation 3-konsoli on tulossa paljon luodinkestävät ei oteta taistelua entisestään." Night Rotu "[kirjoitti]" Periaatteessa siis ratkaistu työpaikkaa ja otti rahoja, antaa heille vääriä toiveita ratkaista heidän oikeuksistaan? Mitä aiot tehdä rahoilla, jotka on lahjoittanut sinulle antaa puskuriksi oikeudellinen taistelu? Toivon sinun tulee maksaa kaikki ne ihmiset takaisin sen jälkeen kun ei tietenkään elää sanasi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.