tirsdag den 12. april 2011

Vuotaa BlackBerry playbook koulutuksen käsikirja näyttää verkossa, Bill Belichick huutaa "syytön!"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:


Pyöritellä peukaloita etukäteen nyt, että olet asettanut playbook ennakkotilauksen ? Miksi et laita itsesi hyvään käyttöön opetuksessa että pölyinen kallo miten sitä käytetään? Ensi silmäyksellä tämä opas vähittäiskaupan myyjät näyttää se olisi voinut heittää yhdessä meille , täydellinen kierros satamien ja hyödyllinen muistutus siitä, että voit käyttää kosketusnäytön sekä vaaka-että pystyasentoon. Mutta se on myynnin simulointi osassa, että asiat todella alkaa saada mielenkiintoisia. Kaikkien puhua siitä, miten playbook on ilmeinen kumppani BlackBerry omistajia, on selvää, RIM sai muistion siitä mikä maukas kuluttajille myös. Esimerkiksi yritys mieluummin reps sanoa, että se "tarjoaa upeat multimedia, totta moniajo, ja saada koko internetin - ei poikkeuksia," kuin "[Se] antaa sinulle työkalut täytyy muuttaa tapaa, jolla työ." Hit lähde linkkiä tutustua ja tehdä kiinnittää huomiota - kuten kolmannen luokan oikeinkirjoitus opetus tai käynti DMV, se tulee tietokilpailu (tai kahdeksan).



[Kiitos, Velkcro]

Vuotaa BlackBerry playbook koulutuksen käsikirja näyttää verkossa, Bill Belichick huutaa "syytön!" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink N4BB , BerryReview | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar