tirsdag den 12. april 2011

Windows 8 App Store paljastui vuotanut kuvakaappauksia valmis beta-testaus?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-8-app-store-revealed-in-leaked-screenshots-ready-for-be/:


Viime kuukausina kiinalaiset sivuston cnBeta on ollut kiireinen tiskaamassa pois väitetty ruutukaappauksia Windows 8 on vielä lapsenkengissään, vaikka harvat ovat kiinni meidän huomiota kunnes uusi erä tuli. Olettaen, että tämä ei toimi noin julma vitsi, näyttää siltä, ​​että Microsoftin seuraava lippulaiva käyttöjärjestelmä toimitetaan sen oma sisäänrakennettu App Store, joka on yksinkertaisesti kopioidaan Windows App Store tässä vaiheessa (ja nyt näemme, miksi Redmond pitää taistelevat hyvä taistelussa "App Store" tavaramerkki). Aiempien Windows virstanpylväs rakentaa, lopullinen ulkoasu saattaa vaihdella hieman, mutta sana on se, että tämän uuden myymälän läpäissyt sisäisen testit ja pian mennä beta. Vaikka se on liian aikaista sanoa, tässä toivoen, että tämä ominaisuus avaa patoluukku on koko joukko halvempi Windows-ohjelmiston.



[Kiitos, Stephen]

Windows 8 App Store paljastui vuotanut kuvakaappauksia valmis beta-testauksessa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 23:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Macgasm , ZDNet | lähde cnBeta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar