tirsdag den 12. april 2011

Sharp keskeyttää tuotannon sen kahden suurimman LCD tehdasta jälkeen Japanin maanjäristys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/sharp-suspends-production-at-its-two-largest-lcd-factories-follo/:

Toshiba, Hitachi ja Panasonic jo sanoi ne suljin heidän nestekidenäyttö kasvit seuraavan kuukauden 9,0 richterin maanjäristys, ja tuloksena tsunami iski maan 11. maaliskuuta. Nyt Japanin suurin viejä LCD-televisiot ( Sharp , niille pitää huomauttaa) on keskeyttänyt tuotantonsa kahden suurimman tehtaan ansiosta pulaa kaasusta käytetään valmistusprosessissa. Osaka ja Mie kasveja, joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 172000 asetetaan kuukaudessa, ei uudelleen vasta 6. toukokuuta aikaisintaan. Siihen asti yhtiö väittää, että se on tarpeeksi tv tavaraluetteloonsa kestävän noin kuukauden. Yksi JP Morgan Chase analyytikko arvioi, että yrityksen kannattaa menettää 50 miljardia jeniä (590000000 dollaria) tämän tilikauden takia jäätyä.



Tämä kaikki vaikuttaa triviaaleja, tietenkin, sillä yli 27000 ihmistä Koillis Japanissa kuoli tai katosi, ja maa on laajentaa sen evakuointia alue, kaikki samalla toipumassa säälimätön jälkijäristyksiä, joista yksi, joka iski eilen. Silti dominovaikutus on kuristettu toimitusketjun edelleen tärkeä meille teknologian toimittajia, etenkin jos niukkuus materiaali on mahdollisuudet ajaa hintoja ylös - ja vaikuttaa niin monia erilaisia ​​tuotteita kuin ajattelemme sitä.

Sharp keskeyttää tuotannon sen kahden suurimman LCD tehdasta jälkeen japanilaiset Quake perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar