tirsdag den 11. oktober 2011

Viimeisimmät Humble Bundle Hits $ 1 miljoonan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Pxm6InFqKk/Latest-Humble-Bundle-Hits-1-Million:

dylan_-kirjoittaa "Humble Frozen Synapse Bundle - joissa maksat mitä haluat ja kokoelma pelejä - on juuri osuma 1.000.000 dollaria merkkiin 1 päivä ja 9 tuntia jäljellä ostaa. Pelit ovat DRM vapaasti saatavilla Windows-, Mac ja Linux, ja myös lahjoituksen EFF ja lastenleikkiä hyväntekeväisyyteen. Aiempien nippua, Linux-käyttäjät ovat kaikkein antelias, maksaa keskimäärin 9,18 dollaria, Mac-käyttäjät tulevat toisella maksaa 6,58 dollaria jättäen Windows-käyttäjät jäljessä, maksaa 4,11 dollaria keskimäärin. " Nämä tilastot on esitetty suoraan sivulle dynaamisesti, jolloin näet hieman erilaisia ​​lukuja - dollari luvun pitäisi olla vain liikkuvat yhteen suuntaan, vaikka.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Saksan valtio tunnustautuu, vähättelee hallituksen Vakoiluohjelmat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfUq4NuOE4s/German-State-Confesses-To-Downplays-Government-Spyware:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä clickforfreepizza kirjoittaa tällä uutisia Saksan "valtion Trojan" analysoitiin CCC: "[] Baijerin sisäministeri [vahvistettava], että valtion virkamiehet olivat todellakin käytetty ohjelmisto, mutta väitti että käyttö oli tehty laillisesti. [...] [] Lakimies sanoi hänen päämiehensä oli ollut kyseistä ohjelmistoa asennettu hänen koneelleen aikana tulli tarkistaa. Tämä ohjelmisto, joka voidaan laillisesti käyttää seurantaan televiestintää, oli muutettu, jotta se voi napata kuvakaappauksia. " H sisar sivuston heise.de raportit Tapaus liittyy mitään, kuten terrorismia, mutta oikeudellisia aineita, jotka "voivat tulla" laiton vietäessä. (Saksa alkuperäinen) Baijerin lehdistötiedote (saksa alkuperäinen) sanoo myös koodi analysoitiin CCC saattaa olla aikaisemmin testiversio. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






KKP Deconstructs <em>EVE Onlinen</em> Microtransaction missteps

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/on-bRQ46ltg/CCP-Deconstructs-emEVE-Onlinesem-Microtransaction-Missteps:

Muutama kuukausi sitten keskustelimme Hälinää EVE Online yhteisö yli CCP Gamesin täytäntöönpanoa mikrotransaktioihin pelin sisällä. Hilmar Pétursson, yhtiön toimitusjohtaja, julkaisi hiljattain pitkän anteeksipyyntö ja selitys niiden ajattelua, jossa hän myöntää oli "väärin". Nyt, GDC Online, KKP on mennyt lähempää tietoa opetukset he ovat oppineet fiasko. Lainaten: "Kahdeksasta alkuperäiset, Cockerill sanoi kaikki paitsi yksi oli puolivälissä korkean tason hintaluokassa. Soittimet luonnollisesti olettaa alemman tason alue olisi laiminlyöty menossa eteenpäin, joka palveli työntää joitakin niistä pois. toisen aallon (ja tulevan neljännen aallon) Kiinnostavat enemmän alemman tason vaihtoehtoja, mutta se ei riittänyt. Cockerill sanoi virtual-tuotteiden myyjien pitäisi vapauttaa tuotevalikoima lainkaan niiden hintaluokissa aloittaa, tai muuten he kasvot viha käyttäjäkunta. Mikä parasta, joukkueen pitäisi olla kohdistettu toiveita sen senhetkiset käyttäjäkuntaa, joka hoiti paljon paremmin ottaa virtuaalisen vaatteita aluksensa sijaan niiden avatareja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ominaisuus: makuuhuonetta, kokoushuoneissa, ja kana tiloilla: missä maailman paras indie pelejä saa tehdä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J8VsrjCFmX0/bedrooms-boardrooms-and-chicken-farms-where-the-worlds-best-indie-games-get-made.ars:



Aina käyn kehittäjä, pyydän aina kiertueella. Pelit eivät ole halunneet olemassaolonsa; oikeita ihmisiä, jotka hengailla oikeassa paikoissa luoda otsikoita soitamme, ja haluan nähdä, missä se tapahtuu. Valitettavasti toimistorakennusten kaikki alkavat sekoittuvat toisiinsa. He usein tumma tilat, ne ovat usein peitetty hahmot ja muita paloja Geek pienpainatteita, ja voit usein nähdä surullisia säkki kehittäjä nukkuu pöydän alle.


Mutta entä jos olet pieni porukka, joka ei ole varaa fancy toimistotalo-mistä luot seuraava mestariteos? Otin yhteyttä riippumaton Game Studios, joita kunnioitan ja pyysin heitä ottamaan muutaman minuutin ja kamera ja keuliminen työtilat. Jotkut olivat innostuneita, toiset epäilivät ja monet näyttivät melkein hävettää, sillä ne kaikki olettaa, että kaikki muutkin olivat parempia tilaa, jossa luovat pelejä.


Se on typerä pelko, vaikka, kukaan tuomareista bändit koon mukaan autotalli, josta ne esiin. Enemmän lommoinen työtila, enemmän inspiroiva menestystarinoita. Voit tehdä hienoa työtä missä tahansa, vaikka olisit pitää mehiläisiä, ottamalla korvatulpat hukkua pois ääni kanojen, tai varmista näppäimistön ole näkyviä kirjaimia.


Tutkitaan missä (indie) peleihimme, kehittäjien omin sanoin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/11/plantronics-voyager-hd-headset-knows-when-its-kissing-your-chee/:


Jos ajat ympäri koko päivän törmäämättä ikeniä kauko ystävien ja kollegoiden kanssa, niin et voi todella tulla toimeen niiden kanssa enemmän lyhenne kuulokkeita markkinoilla. Siellä rasvan ja ylpeä Voyager vaihtelevat Plantronics tulee, ominaisuuksia, kuten koko päivän akun, pitkä puomi, A2DP ja InstantMeeting App yhdistää sinut conf puheluja iOS, Android tai Blackberry. Viimeisimmät Voyager HD malli on ensimmäinen sisältää antureita, jotka tunnistavat läheisyys teidän kaulapalojen ja anna laitteen uudelleen reitti puhelut asianmukaisesti. HD on saatavilla nyt 100 dollaria, joka sisältää vuoden tilauksen yhtiön Vocalyst äänentunnistus palvelu - vaikka epäilemme tietty tulokas voisi olla kattaman alueen. Täysi PR on klikkauksen päässä.

Jatka lukemista Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken


Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 lokakuu 2011 03:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Ensimmäisen persoonan Dungeon Crawlers tekee paluun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0o1G9xIEHus/First-Person-Dungeon-Crawlers-Making-a-Return:

jjp9999 kirjoittaa "Jokainen, joka muistaa katsojan silmässä on iloinen tunne ryhmä kehittäjät yrittää palauttaa ensimmäisen persoonan Dungeon ryömiä genre pitäen uskollisena klassinen tyyli. Legend of Grimrock on vielä pre-alpha valtion, mutta voisi uutta eloa genre että monet pelle vielä muistaa hellästi. peli antaa pelaajille valvonta neljä merkkiä, kun he yrittävät paeta vankilasta labyrintti. grafiikka ja valaistus ovat mitä odotat moderni peli, mutta alussa Videot näytä se ei eksy liian kaukana kaikesta, tehtiin aivan katsojan silmässä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Square ojat $ 1000 per viikko rajoja, on 800000 kauppiaat käsittely 2000000000 dollaria vuodessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/square-ditches-1-000-per-week-limits-has-800-000-merchants-pro/:

Square

Tähän asti kun kauppias käyttäen Square keräsi yli $ 1,000 maksut aikana viikossa, kaikki edellä että raja pidettiin ajan, vaihdellen muutamasta tunnista koko kuukauden. Kuten tänään, noin puolentoista vuoden kuluttua yhtiön perustamisesta, että rajoitus on poistettu. Nyt kaikki maksut käsitellään heti ja kauppiaat pääsevät varat seuraavana päivänä. Square ilmoitti myös, että vuoden tai niin, koska se alkoi tarjota sen tuotteitaan yleisölle, se on allekirjoittanut 800000 kauppiaat, jotka ovat käsitelleet yli 2 miljardin dollarin liiketoimet. Kun ditching 0,15 dollari per-kauppa lataus ja $ 1000 per viikon rajoitus rajaa nostetaan, emme varmasti nuo luvut vain kasvavat tulevana vuonna.

Square ojat $ 1000 per viikko rajoja, on 800000 kauppiaat käsittely 2000000000 dollaria vuodessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 23:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


AT &amp; T alkaa CTIA kuittausoikeuttaan ottamalla käyttöön viisi uutta älypuhelinta sen Android Uusimmat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/11/atandt-starts-ctia-off-right-by-introducing-five-new-smartphones-t/:


At CTIA viime maaliskuussa, AT & T oli osoittaa ilmoittamalla sen tarkoitus ostaa T-Mobile USA. Tällä kertaa uutinen on vähän vaatimattomampi, mutta yhtiö on silti toivoen antaa meille hieman yllättää ottamalla käyttöön litania uutta puhelinta aivan aika lomakautta. Harjoittaja lupasi vapauttaa 12 Android laitteiden koko vuoden aikana, ja tällä viikolla ilmoitus työntää 2011 käynnissä määrä 19: ään. Ei liian nuhjuinen. Luonnollisesti etsimme laatuun enemmän kuin määrään, joten emme voineet odottaa kaivaa laitteita, jotka ovat tulossa ulos. Tsekkaa kaikki viisi tauon jälkeen, sekä nopea video teaser.


Jatka lukemista AT & T alkaa CTIA kuittausoikeuttaan ottamalla käyttöön viisi uutta älypuhelinta sen Android Uusimmat


AT & T alkaa CTIA kuittausoikeuttaan ottamalla käyttöön viisi uutta älypuhelinta sen Android Uusimmat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 lokakuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Laitonta Valokuvan ottaminen ostoskeskukseen?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FJBxPg2H4BQ/Illegal-To-Take-a-Photo-In-a-Shopping-Center:

Uusi submitter Kyrall kirjoittaa "mies oli kyseenalaistanut vartijoiden ja sitten poliisi ottamisen jälkeen kuva oman lapsen kuningaskunnassa ostoskeskus. Keskus ilmeisesti" ei valokuvauksen "politiikka" suojella yksityisyyttä henkilöstön ja ostajat sekä on laillinen mahdollisuus kiistää epäilyttävästä käytöksestä. " Hän kertoi vartija, joka ottaa kuva oli laiton. Hän sanoi myös, että poliisi väitti, "hän oli sisällä hänen oikeuksiaan takavarikoida matkapuhelimen, johon kuvat on otettu."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






YouTube laajentaa elokuvien vuokrausta Yhdistyneen kuningaskunnan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/youtube-extends-movie-rental-service-to-the-uk/:


YouTube - ei enää suosikki säilössä kissojen pelissä pianojen - on käynnistänyt Elokuvien vuokraus palvelua varten ihmiset rapakon. Aikaisemmin saatavilla vain Pohjois-Amerikassa, web denizens in Ol 'Blighty nyt saada upouusi elokuviin 24-tuntia 3,99 dollaria pop. Näyttää kaikki Mountain View tarvitsee nyt Hulu valvoa täysin Play-siirtynyt portaaliin.

YouTube laajentaa elokuvien vuokrausta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 23:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde YouTube Blogi | Lähetä | Kommentit

Man With quadriplegia Controls Robot Arm Mind

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0fQilT4jZDs/Man-With-Quadriplegia-Controls-Robot-Arm-With-Mind:

awtbfb kirjoittaa "Tim Hemmes, joiden avulla yliopiston Pittsburgh tutkijat, onnistuneesti ohjattu robotti käsi kolmiulotteisesti. Hän oli quadriplegia seitsemän vuotta. saavutukseen ylsi käyttäen istuttaa ECOG elektrodeja ja viikon atk-koulutusta. Vuodesta Pittsburgh Post- Gazette, "Siitä lähtien hänen onnettomuus, Mr. Hemmes sanoi, hän oli tavoitteena halailu tyttärensä Jaylei." Seuraavaksi on kuusi 30-päivän osallistujat, jonka jälkeen vuoden kestänyt tutkimus. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 isoveli Nokia C5, mobiili-ja läsnä teille jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjänsä kosketusnäytöllä ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäytön 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteydet, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 megs sisäisiä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta se sisältää standardi 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaaliset verkostot.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 sisältää pääsyn Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokia-puhelimiin. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme aion olla 170 euroa.


Kalifornian kuvernööri veto kielto Warrantless Puhelin etsii

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7y0wiEHkHMI/California-Governor-Vetoes-Ban-On-Warrantless-Phone-Searches:

kodiaktau kirjoittaa "In luultavasti tärkein päätös Kuvernööri Brown Kalifornian tekee tänä vuonna, hän on vastustanut lakiesityksen, joka vaatisi virkamiehet saada kotietsintäluvan ennen hakua Kännykät pidätettyjen kansalaisten. Tämä mahdollistaa lisäksi poliisi suorittaa warrantless etsii yksityisen omistusoikeuden ulottuu yhteystietoja, sähköposteja, valokuvia, pankkitoiminnasta, GPS, ja muita toimintoja, joita ohjataan moderneja puhelimia. "Hän lainaa viime Kalifornian korkeimman oikeuden päätöksen vaalimaan warrantless etsii ihmisiä tapahtuman pidätykseen. Hänen lyhyt viesti (PDF), hän ei myöskään sano, onko se hyvä idea vai ei. Sen sijaan hän sanoo valtion korkeimman oikeuden päätöksestä on tarpeeksi hyvä, päätös Yhdysvaltain korkeimman oikeuden anna seistä viime viikolla. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.