tirsdag den 11. oktober 2011

Ominaisuus: makuuhuonetta, kokoushuoneissa, ja kana tiloilla: missä maailman paras indie pelejä saa tehdä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J8VsrjCFmX0/bedrooms-boardrooms-and-chicken-farms-where-the-worlds-best-indie-games-get-made.ars:



Aina käyn kehittäjä, pyydän aina kiertueella. Pelit eivät ole halunneet olemassaolonsa; oikeita ihmisiä, jotka hengailla oikeassa paikoissa luoda otsikoita soitamme, ja haluan nähdä, missä se tapahtuu. Valitettavasti toimistorakennusten kaikki alkavat sekoittuvat toisiinsa. He usein tumma tilat, ne ovat usein peitetty hahmot ja muita paloja Geek pienpainatteita, ja voit usein nähdä surullisia säkki kehittäjä nukkuu pöydän alle.


Mutta entä jos olet pieni porukka, joka ei ole varaa fancy toimistotalo-mistä luot seuraava mestariteos? Otin yhteyttä riippumaton Game Studios, joita kunnioitan ja pyysin heitä ottamaan muutaman minuutin ja kamera ja keuliminen työtilat. Jotkut olivat innostuneita, toiset epäilivät ja monet näyttivät melkein hävettää, sillä ne kaikki olettaa, että kaikki muutkin olivat parempia tilaa, jossa luovat pelejä.


Se on typerä pelko, vaikka, kukaan tuomareista bändit koon mukaan autotalli, josta ne esiin. Enemmän lommoinen työtila, enemmän inspiroiva menestystarinoita. Voit tehdä hienoa työtä missä tahansa, vaikka olisit pitää mehiläisiä, ottamalla korvatulpat hukkua pois ääni kanojen, tai varmista näppäimistön ole näkyviä kirjaimia.


Tutkitaan missä (indie) peleihimme, kehittäjien omin sanoin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar