torsdag den 24. marts 2011

Google Nexus S 4G Sprint käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/google-nexus-s-4g-for-sprint-hands-on/:


Olemme vihdoin käsiimme vaikeasti Samsung Nexus S 4G Sprint CTIA tänään ja se on aika paljon, mitä voit odottaa: Nexus S GSM / HSPA vaihtoivat joukon Sprint-yhteensopivien CDMA / EV-DO ja WiMAX radiot. Vaikka Nexus S 4G ei ole SIM-korttipaikka, se on oikeastaan ​​0.3mm paksumpi kuin Nexus S - se paksuus käyntikortin, ja on merkityksetön käytännössä. Puhelin on myös 4G vilkun tilarivillä yhdessä 4G osa-valikossa langattomat asetukset. Meidän demo yksikkö oli käynnissä Android 2.3.4 (!) - Versiota emme ole vielä törmännyt - mutta meille sanottiin, ettei laitteisto tai ohjelmisto on viimeinen tässä vaiheessa. Joten älä ihmettele, jos tuotanto mallin saa muutaman hienosäädön ennen laukaisua. Ehkä Sprint logo? Nauti galleria alla, ja hop ohi tauon käsissämme-video.


Jatkaa lukeneisuus Google Nexus S 4G Sprint käytännön


Google Nexus S 4G Sprint käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 18:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Miten / mistä alkaa katsella Dr. Who?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B-eZlIzw394/Ask-Slashdot-HowWhere-To-Start-Watching-Dr-Who:

stinkfish kirjoittaa "Olen suuri fani science fiction, erityisen hyvä TV science fiction. Jostain syystä Dr. Who on osoittaa, että olen nähnyt hyvin vähän. Kysymykseni Slashdot on, whats paras strategia nauttia tämän klassisen näyttää? Tarkasteltaessa wikipedia sivu tohtori, joka mielestäni on 11 Doctors, joten on vaikea valita hyvä lähtökohta. Jos se oli vain minusta kiinni, haluan aloittaa katselun alusta. Mutta tiedän vaimoni olisi ei katsella osoittavat päivätyn, vaikka hän on scifi fani itse ja nauttia muutaman kauden ja Torchwood. Joten jos aloitan? Tässä artikkeli tästä aiheesta, on siellä enemmän sanottavaa? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft Buys 666000 IP-osoitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh79EFw4_S0/Microsoft-Buys-666000-IP-Addresses:

RabidMonkey kirjoittaa "Microsoft on onnistunut hankkimaan 666624 IP-osoitteita konkurssiin kanadalaisen Nortel on 7.500.000 dollaria. Tämä toimii ulos $ 11.25/ip. Tarkkaa luetteloa lohkojen ei ole vielä saatavilla. On ollut paljon keskustelua nanog noin onko tämä sallittua vai ei, ja mitä seurauksia on hupeneva IPv4-allas voi olla. Onko tämä ensimmäinen monista tällaisia ​​toimia kuten IPv4 avaruus on loppunut? Will ARIN askel ja estää myyntiä / siirto? Kuinka kauan tällaiset toimenpiteet vetää pois mahdollinen tarve IPv6? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






OMG, FYI, ja LOL kirjoita Oxford Englanti Dictionary, enteillä maailmanloppu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/omg-fyi-and-lol-enter-oxford-english-dictionary-foreshadow-th/:


Sen tunnustaminen internetin valtava vaikutus triviaalisuutta joskus nimeä "tosielämässä" Oxford Englanti Dictionary doyens ovat päättäneet lisätä muutamia web suosikki julistuksista ja niiden sanaston. Heidän joukossaan ovat standouts OMG, LOL ja FYI liittyminen maanmiestensä IMHO ja BFF kesken ylpeä määrä virallisesti hyväksytty initialisms (lyhenne sopinut nimikirjaimet niiden sanaa) käytetyt Englanti kielellä. Järkyttävän tarpeeksi, ilme OMG on ollut historiansa seurata aina takaisin 1917, mutta LOL tarkoitetaan tässä "pieni vanha nainen" takaisin 60-luvulla, ja FYI esiintyi ensimmäisen kerran yritysten lingo vuonna 1941. Ei vain sitä, mutta sydän symboli - ei <3 hymiö, todellinen ♥ graafinen - on myös se tuumaa Just niin kauan kuin Beliebers ja fanpires pidetään poissa, siellä on vielä toivoa tulevaisuudesta. Pieni, tuikkivat hiillos on toivoa.

OMG, FYI, ja LOL kirjoita Oxford Englanti Dictionary, enteillä maailmanloppu perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 15:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Digital Life | lähde OED Online | Lähetä | Kommentit

Spot elokuva vuokra kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:


Koska Netflix kokee uusi kilpailu sen suosittu elokuva lanseerausjakelumalliamme se vain sopii, että Redbox on liikaa ja mielenkiintoisin tulokas olemme nähneet elokuvan kioski liiketoiminnan "Spot. Ero". Se on hiljattain testi käynnistettiin 25 laatikoita Riverside County Kaliforniassa, ja tällä hetkellä ehkä Redbox n hinnoittelu vuokraamalla DVD ja Blu-ray-levyjä 1 dollari / päivä jokainen, tai 89 senttiä, jos vuokra pareittain. Tietenkin vain voittaa hinnan ei riitä pitämään meitä kiinni meidän kuponkikoodeista ja älypuhelin apps , mutta yhtiö on vahvistanut tärkein naudanlihan punainen laatikot suunnittelemalla kioski kaksi korttipaikkaa, yksi vuokra-ja toinen paluuseen. Näin et ole odottanut takana kansan Walmart ne lukaista läpi kaikki levy-ruutuun, kun kaikki mitä haluamme tehdä, on palata Glee, Season 2, Volume 1 ja on matkalla. Se väittää myös mahtuu enemmän elokuvia pienempään tilaan, mutta oikeasti, teillä oli meille ilmaista levyä täyttöaukosta.

Jatka käsittelyssä Spot elokuvan vuokraus kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden


Spot elokuva vuokra kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 16:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Home Media Magazine | lähde Paikalla | Lähetä | Kommentit

Crowd-raaka-säteily Kartat Aasiassa ja Yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjYj1bq7XoM/Crowd-Sourced-Radiation-Maps-In-Asia-and-US:

kkleiner kirjoittaa "Viime viikkoina useat syrjäytä peräisin säteilyn kartat ovat syntyneet, jotka yrittävät antaa jopa minuutin tarkastellaan uhkatason aloilla todennäköisimmin vaikuttaa katastrofi: Japani, Aasia ja USA. Nämä kartat, yleisön saatavilla ilmaiseksi verkossa, ovat ajankohtainen esimerkki siitä, miten käyttäjän käytössä järjestelmät mullistavat tapaamme ratkaista ongelmia. Tracking säteilytasot on vasta alkua. Tämä on esikatselu siitä, miten nopeuttaa teknologian avulla voimme seurata mitään, missä tahansa, reaaliajassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Color of Money

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZEy6HRTl7tE/:

Array

Texas Sivuston myöhennetään Tunnetut Vakiohuutokauppoina Pohjois-Amerikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ywvt6QB6AF0/Texas-Site-Pushes-Back-Known-Settlement-Date-For-North-America:

Velcroman1 kirjoittaa "löytö antiikin kivi työkaluja arkeologisia kaivauksia Texas voisi työntää takaisin läsnäolo ihmisten Pohjois-Amerikassa, ehkä jopa 2500 vuotta. Löytö oli vain 5 metriä alempana materiaalit vasemmalle tunnettu Clovis kulttuuri , joka oli aikoinaan ajateltiin olleen ensimmäinen Amerikan siirtolaiset noin 13000 vuotta sitten. Se oli "kuin löytää Graalin malja", Waters sanoi puhelinhaastattelussa. Löytääksesi mitä näyttää olevan suuri ulkona leirintäalueen on todella ilahduttavaa . Lucky ja palkitsevaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kuinka Mac OS X, 10 tänään, change Applen maailma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JAWsC0Zvawg/How-Mac-OS-X-10-Today-Changed-Apples-World:

CWmike kirjoittaa "Kymmenen vuotta sitten tänään Applen ensimmäinen julkinen versio Mac OS X tuli myyntiin maailmanlaajuisesti vahingoniloinen vastaanoton kuin tuhansia Mac-käyttäjät osallistui erikoistapahtumiin paikallisessa tietokoneessa kauppoja ympäri planeettaa. Mitä emme tiedä sitten oli se, että Apple valmistautuu avaamaan oman ketjun vähittäiskaupoissa, eikä ollut kuulimme Steve Jobs käyttää ilmaisua "iPod". Windows oli vielä kilpailija, ja Google oli vielä hakukone. Nämä olivat onnellinen aika, jolloin on Mac-käyttäjä tarkoitti kuuluva toinen joukkue, kirjoittaa Jonny Evans. Etsimme kahdeksas merkittävä OS X vapautumista lähikuukausina, leijona, jonka pitäisi tarjota joitakin osia yhdistymisen välillä IOS ja OS X. Siinä on vielä vikoja tasoittaa kuitenkin erityisesti ongelma ACL: n (Access Control List) sisällä Finder. Toivottavasti lähtevät entinen seuraavan Mac OS johtaja Bertrand Serlet, voi korjata ennen kuin hän lähtee. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Square Enix julkaisee Hippos Lab älypuhelinten pelien kehittämiseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/square-enix-launches-hippos-lab-for-smartphone-game-development/:

Square Enix ei ole aivan vieras älypuhelimeen kohtaus, mutta se näyttää yrityksen takana Final Fantasy (mm lukemattomat muut pelit) on nyt etenevän melko vähän pidemmälle satamissa nykyistä pelejä muiden konsolien. Yhtiö on juuri ilmoittanut tuovansa markkinoille uuden Hippos Lab pelin kehittäminen studio, joka on pääasiassa keskittynyt luomaan "laadukas alkuperäinen sisältö" älypuhelimille. Yksityiskohdat ovat valitettavasti edelleen melko kevyt pidemmälle, mutta studio ei ilmeisesti ollut toiminnassa vuodesta maaliskuun 7. ja se sanoo, että haluaa olla ensimmäinen peli "valmistuu pian." Ei sana, jos he saivat luvan Hungry Hungry Hippos.

Square Enix julkaisee Hippos Lab älypuhelinten pelien kehittämiseen perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 15:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kotaku | lähde Square Enix | Lähetä | Kommentit

Lockheed Martin osoittaa pois Orion avaruusalukset uusien maanalaisten Lair

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:

Lockheed Martin osoittaa pois Opollo avaruusalus, uusi maanalainen Lair

Ei, se ei ole Apollo komento moduuli etsit siellä. Mikä vanha on uusi uudelleen tilasuunnittelu, ja mitä kelluva painoton edellä tämä teksti on kuvan ihmiskunnan seuraava suuri vaunuilla avaruuteen. Se on Orionin avaruusalus alkaen Lockheed Martin, tilattu NASA ja on suunniteltu kuljettamaan neljän hengen miehistöllä ei vain matkoja kiertoradalle, mutta hyvin ulos aurinkokunnasta. Lockheed Martin on juuri huivi pois asia ensimmäisen kerran, osoittaa myös pois uuden Space Operations Simulation Center (SOSC), joka sijaitsee ei Houstonissa eikä Cape Canaveral. Sen sijaan se on kaivettu peruskallioon Coloradossa teoriassa eristää sen seismiset ja muista häiriöistä niin, että testaus miehistö voi tehdä heidän asia ilman ulkopuolista painostusta. Olemme myös saada ne eivät saa kovin hyvää signaalin vastaanotto siellä, voisi myös auttaa poistamaan ulkopuolella häiriöitä. Tässä bunkkeri alus testaa parhaillaan ennen suunniteltua ensimmäinen laukaisu vuonna 2013, kun miehistö laukaistiin heti 2016. Mars? Se saattaa olla vielä muutaman vuoden.

Lockheed Martin osoittaa pois Orion avaruusalukset uusien maanalaisten Lair perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 14:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DailyTech | Lähetä | Kommentit

Varustamot viivyttäessä Japanin Tekstiviestejä Lahjoitukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kcCH-1KD48g/Carriers-Delay-Paying-Japans-Texting-Donations:

Julie188 kirjoittaa "Kuten laskeuma Japanin maanjäristyksen tai tsunamin / ydinenergia sulaminen tragedia edelleen kehittyä, amerikkalaiset haluavat auttaa. Opimme Haitin katastrofi helpoin tapa on tekstiä lahjoituksen meidän suosikki avustusjärjestön. Mutta, toisin kuin Haitin, Japanin teksti-antavat lahjoituksia otetaan niin kauan kuin kolme kuukautta päästä avustusjärjestö. Ja yhtiö käsitellä näitä lahjoituksia, mGive.com, ei ole luopunut Palvelumaksut se perii avustusjärjestöjä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google ei Vedä Checkpoint Evasion App

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cAKpM_vFMG8/Google-Wont-Pull-Checkpoint-Evasion-App:

RedEaredSlider kirjoittaa "Älä odota Google poistaa apps, joka auttaa käyttäjiä välttämään DUI tarkastuspisteet - yhtiö sanoo, että se jättää ristiriitainen apps sen Android Marketplace. Lähde sanoi, että yhtiö poistaa ainoastaan ​​sovellukset, jotka rikkovat sen Android sisältö politiikkojen ja apps Kysymys ei ole sääntöjen vastainen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.