torsdag den 24. marts 2011

Samsung näkee Retina Näyttö tabletin tulevaisuudessa, ja ehkä lasit ilman 3D

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-sees-a-retina-display-in-your-tablet-future-and-perhaps/:


Samsung katseli osaksi kristallipallo tänään, ja mitä se nähdä? Pikselitiheys tabletti näytöt dramaattisesti kasvava. Kyllä, mutta Apple ei ole onnistunut ahtaa ruutusi iPad 2 arvoinen Retina monikerin, se kuulostaa Samsung voidaan työstää juuri sellainen asia, sillä yhtiö kaavailee on tabletti näytöt 300-400 pikselin tuumalla päätöslauselmien 2015. Tällä hetkellä Samsung Galaxy-välilehti on seitsemän tuuman 1024 x 600 paneeli, joka kääntää vain noin 170ppi, mutta Samsungin mukaan tabletteja täsmälleen saman kokoinen voi venyä hyvin kuin 1080p työpöydän päätöslauselmissa pikselimäärä kasvaa, ja silti hoitaa kunnioitettavan 8-10 tuntia kestävä akku. Samsung sanoi myös, että kun se on vielä odottaa, jos kuluttajat antaa stereoskooppisen 3D, se voisi olla kiinnostuneita liittymään tungos, ehkä tuo lasit vapaa tabletti näytön markkinoille tulevina vuosina. Utelias, mitä muuta tulevaisuus voisi olla, mukaan Samsung? Vilkaise kuvagalleriassa alla.


Samsung näkee Retina Näyttö tabletin tulevaisuudessa, ja ehkä lasit ilman 3D perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 19:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar