torsdag den 24. marts 2011

Spot elokuva vuokra kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:


Koska Netflix kokee uusi kilpailu sen suosittu elokuva lanseerausjakelumalliamme se vain sopii, että Redbox on liikaa ja mielenkiintoisin tulokas olemme nähneet elokuvan kioski liiketoiminnan "Spot. Ero". Se on hiljattain testi käynnistettiin 25 laatikoita Riverside County Kaliforniassa, ja tällä hetkellä ehkä Redbox n hinnoittelu vuokraamalla DVD ja Blu-ray-levyjä 1 dollari / päivä jokainen, tai 89 senttiä, jos vuokra pareittain. Tietenkin vain voittaa hinnan ei riitä pitämään meitä kiinni meidän kuponkikoodeista ja älypuhelin apps , mutta yhtiö on vahvistanut tärkein naudanlihan punainen laatikot suunnittelemalla kioski kaksi korttipaikkaa, yksi vuokra-ja toinen paluuseen. Näin et ole odottanut takana kansan Walmart ne lukaista läpi kaikki levy-ruutuun, kun kaikki mitä haluamme tehdä, on palata Glee, Season 2, Volume 1 ja on matkalla. Se väittää myös mahtuu enemmän elokuvia pienempään tilaan, mutta oikeasti, teillä oli meille ilmaista levyä täyttöaukosta.

Jatka käsittelyssä Spot elokuvan vuokraus kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden


Spot elokuva vuokra kioskien tavoitteena on voittaa Redbox hinnan ja mukavuuden perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 16:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Home Media Magazine | lähde Paikalla | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar