torsdag den 24. marts 2011

OMG, FYI, ja LOL kirjoita Oxford Englanti Dictionary, enteillä maailmanloppu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/omg-fyi-and-lol-enter-oxford-english-dictionary-foreshadow-th/:


Sen tunnustaminen internetin valtava vaikutus triviaalisuutta joskus nimeä "tosielämässä" Oxford Englanti Dictionary doyens ovat päättäneet lisätä muutamia web suosikki julistuksista ja niiden sanaston. Heidän joukossaan ovat standouts OMG, LOL ja FYI liittyminen maanmiestensä IMHO ja BFF kesken ylpeä määrä virallisesti hyväksytty initialisms (lyhenne sopinut nimikirjaimet niiden sanaa) käytetyt Englanti kielellä. Järkyttävän tarpeeksi, ilme OMG on ollut historiansa seurata aina takaisin 1917, mutta LOL tarkoitetaan tässä "pieni vanha nainen" takaisin 60-luvulla, ja FYI esiintyi ensimmäisen kerran yritysten lingo vuonna 1941. Ei vain sitä, mutta sydän symboli - ei <3 hymiö, todellinen ♥ graafinen - on myös se tuumaa Just niin kauan kuin Beliebers ja fanpires pidetään poissa, siellä on vielä toivoa tulevaisuudesta. Pieni, tuikkivat hiillos on toivoa.

OMG, FYI, ja LOL kirjoita Oxford Englanti Dictionary, enteillä maailmanloppu perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 15:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Digital Life | lähde OED Online | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar