torsdag den 3. marts 2011

Aikavyöhyke Ylläpitäjä erovuorossa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8mqueThlnvo/Timezone-Maintainer-Retiring:

linuxwrangler kirjoittaa "Se on käytetty Java. Sitä käytetään lähes joka makuun UNIX / Linux. PostgreSQL, Oracle ja muut tietokannat. Useita RFC viitata siihen. Mutta mistä aikavyöhykkeen tietokannasta peräisin? En ole koskaan antanut sitä paljon ajatellut, mutta olisi on oletettu, että se oli toimivaltaan kuuluvien noin standardointielimen jonnekin. Se ei ole. alkuajoista lähtien tietokannan Arthur David Olson on säilytettävä tietokannassa, koordinoitu postituslistalle ja vapaaehtoisia ja jos release foorumin ja nyt hän on jäämässä eläkkeelle. IANA on kehittäminen siirtymäkauden strategia. Jon Udell on mielenkiintoinen kirjallisuuden arvostusta aikavyöhykkeen tietokannasta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DHS Eyes Covert Body Skannaukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndAxI0gy5Po/DHS-Eyes-Covert-Body-Scans:

CWmike kirjoittaa "asiakirjat saadaan Electronic Privacy Information Center (EPIC) mukaan Yhdysvaltain Department of Homeland Security on allekirjoittanut sopimukset matkaviestinnän ja staattisia järjestelmiä, joita voidaan käyttää skannata jalankulkijoiden ja ihmiset rautatie-ja linja-autoasemilla ja erityinen tapahtumapaikat - ilmeisesti toisinaan heidän tietämättään. Tarkasteltavana: Älykäs Jalankulkijoiden valvontaviranomaiselle foorumi, X-Ray takaisinsironnan järjestelmä, joka voi havaita kätkettyjä metalli-ja tiheäksi muovi esineitä ihmisille jopa 10 metrin päästä, selattava x-ray seulonta, joka voitaisiin hyödyntää sisäänkäyntiä erityisiä tapahtumia tai muita kiinnostavia kohteita, jotka voidaan asentaa käytävillä ja todennäköisesti skannata ihmiset kävelee läpi ilman niitä tietämättä sitä, EPIC sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple IOS 4,3 GM nyt saatavilla kehittäjille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/apple-ios-4-3-gm-available-now-to-developers/:


That's right, lapset! Golden Master-version IOS 4,3 on tullut saataville - se kylvö tälläkin hetkellä. Jos et mitään kehitystä iPad iPhone tai iPod touch, ja olet valmis nousemaan ottamaan osaa (tai edes dev varten) kaikki uudet radiossa ja Personal Hotspot valmiuksia (alkajaisiksi), tiedät minne mennä. Mitä me muut, me kai meidän täytyy odottaa kunnes käyttöjärjestelmä saa sen virallisen julkaisun 11. maaliskuuta . Muuten, ei ole sanaa käyttöjärjestelmän päivityksen Apple TV vielä. Anteeksi, lapset. Se mitä he kutsuvat "kovaa rakkautta."



[Kiitos, Gregg!]

Apple IOS 4,3 GM nyt saatavilla kehittäjille perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 15:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mac Tarinat | lähde IOS Dev Center | Lähetä | Kommentit

Sonyn PSP Go virallisesti putoaa 150 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/sonys-psp-go-officially-drops-to-150/:

Se ei voi olla ensimmäinen kerta olet voinut repiä PSP Go 150 dollaria, mutta voit olla varma, että et koskaan maksa mitään muuta kuin, että Sony on virallisesti pudotti toisen 50 dollaria pois kämmenlaitteen listahinnasta. Tämä seuraa samanlainen 50 dollaria hintojen laskusta jo lokakuussa (puhumattakaan 40 dollaria hintaa leikataan säännöllisesti PSP juuri viime viikolla ), mutta se ei näytä tehneen paljon lisätä myyntiä ladata vain laitteen. Onko tämä uusi alhainen, alhainen hinta tekee isompi ero? Ja jos ei, kuinka paljon alempi voi mennä ennen kuin tietyt neliytimisen hirviö todella tekee sen läsnäolo?

Sonyn PSP Go virallisesti putoaa 150 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 15:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Sony | Lähetä | Kommentit

Roskapostin kuningas "vapautettu vankilasta, elää nyt Seattlessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2dWGmUQ05tk/Spam-King-Released-From-Prison-Now-Lives-In-Seattle:

dmmiller2k kirjoittaa "Ilmeisesti, kun" melkein neljä vuotta vankeutta, mies kutsuttiin "Spam King liittovaltion syyttäjien, saa takaisin online." Ihmettelen, jos on olemassa joitakin muunnelmia Megan's Law häntä kuitenkin ilmoittautua paikalliseen poliisiin ja ilmoittavat kaikki hänen naapurinsa tietokoneiden kanssa? " Toivon todella, että mahdolliset työnantajat google "Robert Soloway" ja löytää "Spam King" korkealla tulosluettelossa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tutkijat Käännä Hiiret Into Wine snobs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6kHchZ6UiR8/Researchers-Turn-Mice-Into-Wine-Snobs:

Tyytymätön lukuisia syitä ihmiset vihaamaan jyrsijät jo, tiedemiehet Japanin Hiroshima University on opettanut hiirillä on viinin snobs. Kun koulutetaan valita punaviini yli muunlaisia hiiret opetettiin erottamaan merkkien välillä. Artikkelista: "Olemme tarkastelleet suorituskykyä hiirillä syrjintään viinaa hajuja jotka Y-labyrintti käyttäytymiseen määrityksissä. Janoinen hiiriä perin koulutettu valita hajua punaviiniä Y-labyrintti. Onnistunutta koulutus (> 70% manuaalinen jokainen koulutettu hiiri), yksittäiset hiiret pystyivät erottamaan oppinut punaviini muista liköörejä, kuten valkoviini, roseeviini, vuoksi, ja luumua likööri. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft, Google Sue Troll jotka haastoivat 397 Yritykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oI9crGq2eaE/Microsoft-Google-Sue-Troll-Who-Sued-397-Companies:

FlorianMueller kirjoittaa "Microsoft ja Google ovat yhdistäneet voimansa vastaan yhtiö, joka omistaa geotagging patentti ja haastoi 397 yritystä viime vuonna Teksasissa, useimmat joulukuun puolivälissä. ... Nyt kaksi tech jättiläiset ovat tehneet hangata yhteen ja haluaa patenttijärjestelmän pätemättömäksi ja pyrkiä kieltomääräyksiä edelleen oikeusjuttuja päälle. Koska patentinhaltija on jo jättänyt listautumisannin, tämä toimenpide voi tulla juuri oikeaan aikaan estää pahimman. Google ja Microsoft sanoa, että oli olemassa ennen taidetta kun patentti "Internet järjestäjä saatavuuden maantieteellisesti ja paikallisesti perustuvaa tietoa" haettiin vuonna 1996. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






T-Mobile tarjoaa Sidekick omistajat puoli pois Samsungin tai luopua ETF

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/t-mobile-offers-sidekick-owners-half-off-samsung-phones-or-waive/:


No, tiesimme T-Mobile oli lupaava "helppo siirtyä" varten Sidekick omistajien kerran Danger pitkään valmistellussa pilvi palvelu oli suljettu myöhemmin tänä keväänä, ja nyt vihdoin on tiedot mitä, että siirtyminen edellyttää. Mukaan kirjeessä Sidekick omistajille ja saatu TmoNews, rahdinkuljettaja on tarjota joko viisikymmentä prosenttia pois "valitse" Samsungin ostetaan uusi kaksivuotinen sopimus, tai luopua ennenaikaisesti maksu välillä 31 maaliskuu ja 31 toukokuu niille että mieluummin vain pakata ja lähteä muualle. Osuma lähde linkkiä lukea koko kirje, jos et ole jo saanut yhden itse.

T-Mobile tarjoaa Sidekick omistajat puoli pois Samsungin tai luopua ETF perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 13:48:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Facebook Tehostaa itsetuntoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_8NDXVD0YE/Facebook-Boosts-Your-Self-Esteem:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Facebookin käyttö voi lisätä itsetuntoa, mukaan uusi tutkimus Cornellin yliopiston tutkijat, julkaistu Cyberpsychology, käyttäytyminen ja sosiaalinen verkostoituminen. Tutkijat Amy Gonzales ja Jeffrey Hancock suoritettu koe kolme ryhmää 21 opiskelijaa Yliopiston Social Media Lab. Ensimmäinen oli vertailuryhmä, joka istui edessä tyhjä tietokoneen näyttöruudulta kolme minuuttia. Toinen ryhmä yksilöitä oli peilien rekennettiin vastaan tietokonenäyttönsä ja viettivät kolmen minuutin Omaa pohdintoja . Kolmas ryhmä sai surffata oman Facebook-profiilit ja siihen liittyvät välilehdet varattu aika. lopussa, kaikki kolme ryhmää saivat itsetuntoa kyselyyn. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hands Applen IPad 2

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TBxyeztW-gc/Hands-On-With-Apple-IPad-2:

adeelarshad82 kirjoittaa "eilinen ilmoitus toisen sukupolven iPad ehkä juuri siksi siellä oli niin paljon excitment laitteen ympärillä. Kuten video kädet osoittaa, iPad 2 tekee niin kaikki asiat puuttuvat alkuperäisen iPad. 1GHz dual-core A5 siru tekee oikeutta sovellukset, kuten Photo Booth ja kaikkien käyttäjien kokemuksia. Vaikka näyttö kulkee sama resoluutio, Apple pystyi pakata sitä noticably ohuempi iPad 2. Infact sen mitat, 13,4 mm 8.8mm paksu, jotta se 33% ohuempi kuin iPhone 4. myös, kun kamerat eivät ole HD, osallisuus itsessään antaa opportuntiy varten Facetime, joka on itse asiassa enemmän vuorovaikutteinen kuin mitä olemme nähneet tähän mennessä muita Applen laitteita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Jam kitara tulo Mac ja IOS-laitteet saa sinun kirves tulee GarageBand

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/jam-guitar-input-for-mac-and-ios-devices-gets-your-axe-into-gara/:

Jam kitara tulo Mac ja IOS-laitteet saa sinun kirves tulee GarageBand helppo

Hei Cleveland! Tai tiedät, missä olet. Oletko valmis rock? Ei? No, ehkä vähän jamit sitten? Apogee Electronics (ei, ei yritys, joka toi sinut kaikki Duke Nukem vapautuu takaisin seuraavana päivänä) on ilmoittanut uuden Jam laite, joka mahdollistaa digitaalisen yhteyden sähkö-ja basso Kitarat tulee IOS 4.2.1 (ja uudemmat) laitteiden tai johonkin Core Audio-yhteensopiva apps Mac. Voit tallentaa suoraan GarageBand jos haluat ja käyttää sisäänrakennettua säädintä muokata tasolle. Että yhteydet eivät tule ilmaiseksi, luonnollisesti, ja 99 dollaria MSRP löi tätä. Se Aloitan keinutuoli myyntiin maaliskuussa - paljon aikaa löytää toinen uusi rumpali.


Galleria: Jam



Jatka käsittelyssä Jam kitaran input for Mac ja IOS-laitteet saa sinun kirves tulee GarageBand


Jam kitara tulo Mac ja IOS-laitteet saa sinun kirves tulee GarageBand perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 12:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apogee Elektroniikka | Lähetä | Kommentit