torsdag den 3. marts 2011

Simuloitu Mars Mission simuloida palaa Maahan tälläkin, astronautit todella ikionnellinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/simulated-mars-mission-simulating-return-to-earth-as-we-speak-a/:


Luulimme sata vuotta Starship aloite ohjelmalohkoon vuotiaiden astronautit Mars 2030 oli masentava, ja verrattuna Euroopan avaruusjärjestön Mars-500 projekti on hieman enemmän kuin kävely puistossa (hyvin pieni, rajoitettu, ja erittäin yksitoikkoista puisto) . Pohjimmiltaan Bio-Dome kirjoitettava uudelleen simuloida matkustaa Marsiin ja takaisin (ilman että rakastettava lurjus Pauly Shore), hankkeen laskut itse "ensimmäinen täysi kesto simulaatio miehitetty lento Marsiin", jossa astronautit suorittaa 640 päivän matka sen punaisen planeetan ja takaisin - kaikki poistumatta Venäjän tiedeakatemian instituutti Biolääketieteen ongelmat (IBMP). Miehistön jäseniä "laskeutui" on Mars helmikuun 12. päivänä tänä vuonna, palasi veneen 24. helmikuuta. Tälläkin ne olisi pääsy kierteeseen kiertoradalle pois Mars, ja onnea he takaisin juuri ajoissa niiden ticker-tape paraati 5. marraskuuta (toivottavasti tämä osa ei ole simulointi). Yhteinen kokeilu Euroopan avaruusjärjestön, Venäjällä ja Kiinassa, 15000000 dollaria hankkeessa tutkitaan monimutkaisia psykologisia ja teknisiä haasteita törmänneet pitkä avaruuslennot.

Jatka käsittelyssä simuloitu Mars Mission simuloida palaa Maahan tälläkin, astronautit todella ikionnellinen


Simuloitu Mars Mission simuloida palaa Maahan tälläkin, astronautit todella riemuissaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 maaliskuu 2011 18:32:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ESA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar