torsdag den 3. marts 2011

Opera-selain saa yli-17 luokitus Mac App Store, reagoi hyvää huumoria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/opera-browser-gets-an-over-17-rating-in-mac-app-store-reacts-in/:


Sinulla ei ehkä ole vielä tietoisia tästä, mutta Applen politiikkaa selaimet on käsitellä koko Internetin sisällöstä. Tämän seurauksena kaikki selaimet IOS App Store mukana alaikäraja on 17 ja sama sääntö koskee niitä Mac App Storesta. Opera , ensimmäisenä ei-syntyperäinen Web tutkimusmatkailija tehdä se Applen uusi kassa app arkiston toteuttaa humoristinen lähestymistapa asioihin, VP Jan Standal sanomalla hän "ole varma, siinä iässä, ihmiset ovat valmiita käyttämään tällaisen hakemuksen. Se on erittäin nopea, tiedät, ja se on paljon ominaisuuksia." Kaikki tämä sanoi, Operan haluaa olla piittaamaton, jos olet, ja täysin voit ladata sen Mac-ohjelmiston avulla sen etusivulla - ei ikä-tai luottokortilla vaaditut tarkastukset, vaikka sinun kannattaa kysyä vanhempien lupaa ensin.



[Kiitos, Ian]

Opera-selain saa yli-17 luokitus Mac App Store, reagoi hyvää huumoria perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 06:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Ooppera | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar