fredag den 2. september 2011

Hiljattain käynnistetty IM + Video voit videokeskustelut Facebook Ystävät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GdVRvNGVUV4/:

im-video-app

SHAPE Services , päättäjät suosittu, cross-platform IM + mobiili pikaviestit sovelluksia, on tänään käynnistämässä ensimmäistä videokeskusteluun App: IM + video . Uusi App, täältä iTunesissa , voit video ja äänipuhelun omalla Facebook-ystäviä - eikä vain käyttää IM +.


VoIP puhelut tehty käyttäen IM + eivät rajoitu Wi-Fi, koska ne ovat Applen oma FaceTime videopuhelut ominaisuus, mutta työ Wi-Fi, 3G tai Edge. Lisäksi puhelut voidaan vastaanottaa ystäviä lukemassa Facebook verkkosivuilla, mukaan lukien ne, jotka eivät käytä IM +-sovelluksessa.



Asennuksen jälkeen sovellus, olette-varmennukseen Facebook Connect, joka sitten tuo sinut jossa näkyvät luettelon Facebook ystäviä, sekä online-ja offline. Soita puhelu tai avaa uuden keskustelun, valitse vain ystäväsi nimi luettelosta ja kosketa "soittaa" tai "chat".


Jos kaveri on IM + käyttäjä ja on mobiili, push ilmoitus lähetetään aloittaa videopuhelun. Muuten, IM + käyttää Facebook Chat lähettää linkin IM + Video "webphone" (online-videopuhelut interface).


IM + tarjoaa myös muutamia erilaisia ​​teemoja muokata ulkoasua sovelluksen, mutta kukaan ei ole oikeastaan ​​kaikki, että houkutteleva. Jopa oletusliittymä itsessään on melko mitäänsanomaton ja perustiedot.


Mutta App tarjoaa jotain, Facebook itse ole ehtinyt vielä, vaikka sen Skype integraatio: tuetaan videopuhelut omalla Facebook-merkkisten mobiilisovellus kutsutaan Facebook Messenger. Vaikka koodi löytyy tämän app vaikuttaa siltä, ​​että video chat on tulossa , se ei ole vielä saapunut, joka antaa kolmansille osapuolille kuten IM + aika perustaa käyttäjäkunta.


IM + Video sovellus on ilmainen, ja puheluja App ovat ilmaisia. Ei mainoksia tai-app päivitykset tarjotaan joko. Ehkä IM + Video alkaa pois vapaasti, jotta voitaisiin perustaa käyttäjiä muihin apps sisällä IM + perhe, joista osa Ansaitset joko vakuutusmaksun lataukset tai in-app ostoksia? Ehkä. Mutta mukaan muodon toimitusjohtaja Igor Berezovskin, päätöksiä siitä, miten ansaita rahaa uuteen App ovat vielä tulossa.


Android versio App on myös nyt kehitteillä, meille kerrotaan.


Nykypäivän videopuhelut hakemuksen mahdollista ansiosta SHAPE Services 'heinäkuu hankinta Hongkongissa toimiva CrispApp , päättäjät fone app , toinen video-chatin hakemuksen iOS laitteita.





Raportti: Intel To Kill MeeGo Development "väliaikaisesti"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:

intel-meego

Se on kova ympäristön, siellä OS. Mutta harvat ovat nousseet huipulle elintarvikeketjun - selkeimmin iOS ja Android. Ja alareunassa, kuten orvoksi ja uhanalaisten vauva Buffalo, istuu MeeGo.


Nokia on jo paennut polttava alustan, mutta nyt sen ainoa jäljellä oleva vanhempi, Intel, on kuulemma päättänyt keskeytä kehittämiseen MeeGo. Mutta alustaa tuskin mitään pitoa ja suhteellisen heikko valikoiman laitteita, tilapäisesti voi hyvin nopeasti muuttua ikuisesti.


Ja niin hidas kuolema MeeGo alkaa.


Digitimes " lähteet sanovat, että Intel tulee sen sijaan keskittyvät ensisijaisesti laitteisto, ja aikoo parin tuotteitaan joko Windows Phone 7 tai Android ensi vuonna. Tietenkin Intel kieltäytynyt kommentoimasta standardin "Emme kommentoi teollisuutta spekulaatiota tai huhuja." Mutta Intel sanoi että "se on edelleen sitoutunut MeeGo ja jatkaa yhteisön kehittämistä ja auttaa vastaamaan tarpeisiin asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa avoimen lähdekoodin. "


Tuntuu oudolta, että Intel olisi "ei kommentoida spekulointia," vain kieltää huhut samaan hengenvetoon. Sikäli kuin alustat mennä, MeeGo on oikeastaan ​​yllättävän älykäs pikku OS ja voivat vielä hieman elämää sitä vielä. Mutta jos Intel katsotaanpa sen istua toimettomana, "tilapäisesti" tai muuten, niin sitten on kuollut ja kuopattu ennen kuin huomaatkaan.


Hieman alle vuoden jälkeen MeeGo käynnistetty, Intel lupasi se "ei vilkkua MeeGo," huolimatta siitä, että kumppani Nokia oli tullut hajamielinen. Silti me tavallaan näki tämän tulevan. Intel ei välttämättä tarvitse MeeGo, kuten Android ja Windows Phone jo tukee yhtiön.












Yritys:

INTEL


Perustamispäivä:

1968

IPO:

NASDAQ: INTC



Intel tunnetaan parhaiten tuottavien mikroprosessorien monissa henkilökohtaisissa tietokoneissa. Yhtiö tekee myös monia muita laitteita mukaan lukien verkkokortit, emolevyt ja grafiikka pelimerkkejä ....






Lue lisää




Samsung toimitusjohtaja, "emme halua HP: n Garbage" - tai jotain sinne päin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:

samjack

Tulevaisuus webOS on hieman vähemmän epävarma nyt, että Samsungin toimitusjohtaja, Choi Gee Sung, tarttui huhuja ostaa HP: n webOS liiketoimintaa ranneke, nauroi sen edessä ja sitten kylmästi puukotti huhu sydämessä.


Choi, vastauksena raportin kysymys viime analyytikko raportissa todettiin , "Ei ole oikein, että hankkimalla käyttöjärjestelmä on tulossa muotia", ja että Samsung ei "koskaan" ajaa niin paljon.


Kun HP ilmoitti karkaamassa webOS laitteisto peli useita analyytikko julkaisi viitteitä siitä, että useat keskeiset toimijat olivat kiinnostuneita poimien laskenut OS. Nämä raportit laittaa Samsung pääasiallisena ostajana , mutta se ei selvästikään pidä paikkansa. Sitä paitsi, vaikka HP tappoi sen webOS laitteisto divisioonan yhtiö ei ole luopumassa Ohjelmistokehitys - vielä. Itse asiassa jos HP pyörii pois sen PC liiketoimintaa, tämä uusi yritys voisi elvyttää kosketusalustan yhdessä muiden webOS laitteita.


Samsung on sen sijaan keskittyy rakennuksen pois sen Bada OS, joka monet kommenttien huomautti meidän alkuperäinen viesti aiheesta. Yhtiö vain vyöryivät ulos kolme uutta Bada puhelimia tällä viikolla , joista yksi NFC-ominaisuus. Toimitusjohtaja Choi olennaisesti vahvisti, että Android ja Bada on Samsungin tulevaisuudessa ole ostamassa käytettyjä OS.


Mutta Samsung ulos kuvasta, jos HP odotti sysätä webOS, ei ole paljon yhtiön jäljellä ajaa Palmin laskenut banneri. HTC on lujasti ankkuroitu kanssa Android, RIM kehittää seuraavan sukupolven BlackBerry älypuhelinten ympärillä QNX alustan, Motorola pian omistaa Google, ja Nokialla on tuottoisa käsitellä Microsoft. Kuka on jäljellä? Ehkä Tiger Electronics ostaa webOS ja remake Game.com kannettava. Olin ostaa sen.









Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:


Onko teko murskaukseen numerot päivittäin tehtävän sinulle, ja käytätte Magic Trackpad? No, jos todellinen avaimet tai laskin / hiiren hybridi vain eivät ole maagisia riitä sinulle, niin Mobee Magic NUMERORYHMÄN voi vain olla. Nimestään huolimatta NUMERORYHMÄN on 29 dollaria joukko elokuvia, jotka voit Morph teidän ohjauslevy jakaa kolmeen numeerinen "näppäimistö" asetteluja, joiden ohjelmisto mahdollistaa näytön laskin ja asetukset makroja. Lisäämällä Splenda on mansikoita, voit myös saada puhdistusvälineillä ja pyyhittävä merkkiaine muokata elokuvia entisestään. Jos vasemmalla puolella aivoissa on hakkaa jännityksestä, Magic NUMERORYHMÄN on saatavilla ennakkoon nyt ja sen pitäisi laiva tulee tämän vuoden lokakuussa.

Jatka lukemista Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly


Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 08:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mobee Technology | Lähetä | Kommentit

Vonage lanseeraa Android-sovellus ilmaiseksi ulkomaanpuheluita, vielä ei palvelua Brodo Asogi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:


Juuri sopivasti Tante Lulu syntymäpäivänä vuonna Gstaad , Vonage käynnisti Extensions-sovellus ilmaiseksi pitkänmatkan Soittaminen Android-puhelinta. Nopealla ladata, Homesick sukulaiset voivat hyödyntää nykyisiä Vonage VoIP palvelun peräisin Google-powered puhelin soittaa globaalisti ilman kerryttämällä kovin kallis uusia mobiili maksuja. Saalista? Se vaatii VoIP ulkomaanpuheluita suunnitelma ennen kuin voit aloittaa numeron ystäviä ympäri maailmaa. Myös hinnoittelu edellyttää olemassa olevaa kutsuvan suunnitelma ja se ei tue Viestit kuin jotkut muut vastaavat sovellukset, kuten Fring ja Viber . Nykyisten Vonage käyttäjiä, se on varmasti makea lisätty ominaisuus, jolloin sinulle mitään tekosyytä vaan soittaa täti Lulu.



[Kiitos, Val]

Vonage lanseeraa Android-sovellus ilmaiseksi ulkomaanpuheluita, vielä ei palvelua Brodo Asogi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 09:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:


Jos olet salaa päällään Spandex polkupyörän shortsit alla teidän puku on-the-fly liikuntaa välillä neuvottelupuheluita, niin ehkä Jabra n uusi Sport Bluetooth-kuuloke sopii sinulle. Tietenkin sen avulla voit vastata puheluihin, mutta mikä on hauskempaa on sisäänrakennettu FM-radio ja A2DP teknologian langattomasti kytkemällä soitin MP3-soitin - joka väittää olevansa ensimmäinen kuulokkeet käsitellä molempia. Yhtiö myös heitti ilmainen lataus Endomondo Sports Tracker iPhone, Android tai BlackBerry - joka on ikään kuin Nike + app , seuranta toimii ja antaa nopeuden ja etäisyyden päivityksiä. Tämä 99 dollaria laite tukee Sprint, Apple ja T-Mobile, ja sitä on saatavilla joskus syyskuussa yhdessä johdollinen versio, osuvasti nimetty Jabra Sport-johdollinen, ja 69 dollaria. Valmistaudu repiä pois nuo villa housut ja Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls


Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Jabra | Lähetä | Kommentit

Ikä puolueellisuudesta IT: Reality takana huhuja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sy_EBmKm14g/Age-Bias-In-IT-the-Reality-Behind-the-Rumors:

CWmike kirjoittaa "Onko huipputekniikan todella niin kova ikääntyviin työntekijöihin, vai ovatko ne yksinkertaisesti ole vetämällä niiden painoarvo teollisuudessa, joka ei koskaan lakkaa innovaatioita? Ikä bias: Jotkut pitävät sitä sen likaisen pikku salaisuus, tai jopa se on iso salaisuus. Ikääntyneet työntekijät ovat koetellut kovemmin Taantuma. "[Age puolueellisuus on] jotain, ettei [työnantajan] puhuu. Mutta se on totta Tech, että jos olet 45-vuotias ja vielä kirjoittaa C-koodia tai Cobol-koodin ja tehdä 150,000 dollari vuodessa , on todennäköistä, että sinua ei olla työssä kovin kauan, "sanoo Vivek Wadhwa, joka on tällä hetkellä akateemisten työpaikkojen useissa yliopistoissa, kuten UC Berkeley, Duke ja Harvard. Wadhwa n havainto osoittaa, että ikä puolueellisuus on yksisilmäinen merkki monimutkainen asetettu tekijöistä, jotka vaikuttavat työpaikan löytäminen Senior tech työntekijää. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:


Ikään kuin ei olisi tarpeeksi syytä muuttaa Britanniaan. Vapaa kiistely, joka on vainonnut asioita niissä valtioissa, Ofcom on julkaissut suunnitelmia tehdä Iso-Britannian ensimmäinen maa Euroopassa toteuttaa tyhjää tilaa mobiili internet. Sillä tiedä, valkoinen tila on yleisnimitys käyttämättömiä, kohdennetaan spektrin, tässä tapauksessa se taajuudet normaalisti varattu analoginen tv. Valkoinen tila tarjoaa huomattavasti lisääntynyt kantavuuteen, nopeuteen ja signaaleja, jotka tunkeutuvat alueilla, joissa 3G pelkoja kulutuspinta . On jo tutkimuksissa tapahtuu ja yrittää muodostaa Skotlannin Isle of Bute ja Ofcom pyrkii ovat asioita kaulitaan kansallisesti vuoteen 2013 mennessä. Britit, jotka tarrautuvat kiinni vanhan koulun FM radiot varoittaa, Ofcom on tulossa jälkeen, kun nämä taajuudet seuraavaksi.

Jatka lukemista Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee


Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 08:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink mocoNews | lähde Ofcom | Lähetä | Kommentit

Valkoisen talon "We the people" e-vetoomus sivusto tarjoaa enemmän täydellinen paikka uistelu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/white-houses-we-the-people-e-petition-website-provides-a-more/:


Kansalaiset! Jälkeen perinne asettamassa Britannian, Valkoinen talo pian markkinoille oman e-vetoomus verkkosivuilla. "We the people" toimii näin: joku 13 tai vanhempi voi perustaa vetoomus - mutta ennen se on näkyvissä sivustolla he tarvitsevat 150 ruohonjuuritason allekirjoituksia. Jos rukous saa 5000 tai useampia allekirjoituksia 30 päivän kuluessa, se on taatusti saada virallista vastausta Valkoisen talon työntekijä. Onko ajatus suora pääsy Executive kiihottaa pidät West Wing maraton? Luultavasti nauttia esittelyvideon Olemme sisällyttäneet takana tauko.

Jatka lukemista Valkoisen talon "We the people" e-vetoomus sivusto tarjoaa enemmän täydellinen paikka uistelu (video)


Valkoisen talon "We the people" e-vetoomus sivusto tarjoaa enemmän täydellinen paikka uistelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 08:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Yahoo! Uutiset | lähde Valkoinen House.gov | Lähetä | Kommentit

Starz vetää Content Netflix

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iN-_N01bWFA/Starz-To-Pull-Content-From-Netflix:

tekgoblin kirjoittaa "Starz aikoo poistaa kaikki sen elokuvia ja TV-ohjelmia Netflix streaming kirjasto jälkeen neuvottelut epäonnistuivat. Starz, jonka omistaa John Malonen Liberty Media, sanoivat ovat päättyneet keskustelut Netflix uusimaan sopimuksen, joka päättyy 28 helmikuu. Netflix seisoo menettää paljon sisältöä, kuten Starz on lisenssejä ensimmäisen kerran Sony ja Walt Disneyn elokuvia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






LG Optimus Sol käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/lg-optimus-sol-hands-on/:


Nokia 500 ei ainoastaan ​​tuoretta luurin piipahti ylös Vodafone Booth täällä IFA, tänä aamuna. Onnistuimme myös livahtaa jonkin aikaa Optimus Sol . Laite on kohtuullisen liukas, mitä yritys näyttää olevan kehystys suhteellisen low-end puhelin. Sen keskellä on kirkas, kiiltävä 3,8 tuuman Super AMOLED näyttö.



Sol toimii Android 2.3 kanssa yhden ytimen 1GHz prosessori - jonka yhtiö huomauttaa olisi sakko niille, jotka eivät tee raskaan työn asia. Se varmasti käsitellä mitä voisimme heittää sitä aikana käsiimme-ajoissa. Luuri on ohut ja on kohtuullisen kevyt verrattuna Optimus 2x , jonka ohella suuri neljän tuuman näyttö, näyttää melko samanlaiset. On tulossa hyvin pian - jonkin aikaa myöhemmin tässä kuussa, todennäköisesti, Vodafone käyttäjille täällä Saksassa. Mukaan LG edustaja, joka ajetaan noin 300 € off-sopimus.

Filed under:


LG Optimus Sol käytännön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 07:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yksityiskohtia Vadelma Pi säätiön 25 dollaria PC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DCCcCaivbZI/Details-About-Raspberry-Pi-Foundations-25-PC:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä salcan kirjoittaa "Kasvavaa kiinnostusta ympäröivään Vadelma Pi säätiö ja niiden lupaus tietokoneen, joka maksaa vain 25 dollaria. Olemme nähneet miten OLPC on kamppaillut tuottaa 100 dollaria kannettavan kehitysmaihin, ja vielä Vadelma Pi on luottavainen pyrittäessä 25 dollaria PC marraskuussa tänä vuonna. Eben Upton, säätiön johtaja, äskettäin puhui klo Bletchley Park koskevat kouluttaminen Ohjelmoijat, joka keskittyy ajattelun takana 25 dollaria PC. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Foxconn viestiä +943.000.000dollari nettotulos vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla 20 miljoonaa iPad 2s tulossa Q3?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/foxconn-posts-943-million-net-profit-for-first-half-of-2011-20/:


Se näyttää 2011 on muotoutumassa olevan vankka vuosi Foxconn . Aiemmin tällä viikolla, laitevalmistajan ilmoitti nettovoiton NT 27380000000dollari (noin 943.720.000 dollaria) ensimmäisen puoli tämän vuoden, vain muutama kuukausi lähettämisen jälkeen pettymys 218000000dollari menetys kaikille 2010. Nämä luvut ovat kuitenkin alas noin 21 prosenttia ensimmäisen kuuden kuukauden viime vuonna, kun Foxconn (AKA Hon Hai Precision) raportoitu nettovoiton NT 34740000000dollari (noin 1,2 miljardia dollari). Lausunnossaan, Hon Hai sanoi sen ensimmäisen puoliskon tulokset olivat "odotetusti ja pysyä vuodenaikojen," Koska nykyinen kova ja epävarmassa taloudellisessa ilmapiirissä. DigiTimes puolestaan ​​ilmoittaa, että elektroniikka Maker on "odotetaan" lähettämään täyden 20 miljoonaa uutta iPad 2 s vuoden kolmannella neljänneksellä tänä vuonna, vaikka taiwanilaisen uutiset pistorasiaan ei tarjonnut juurikaan Selityksenä tai hankinta.

Foxconn viestiä +943.000.000dollari nettotulos vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla 20 miljoonaa iPad 2s tulossa Q3? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 04:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigiTimes , Dow Jones Newswire | Lähetä | Kommentit

Acer Aspire Ultrabook S3 virallisesti ilmoittanut, alkaa 799 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-officially-announced-starts-at-799-eur/:


Ja marssi Ultrabooks jatkuu. Jatkona kannoilla Toshiba ja Lenovo , Acer juuri ilmoittanut Aspire S3 sen IFA lehdistötilaisuudessa - vahvistetaan, että yksiselitteinen vuotaa me huomasi aiemmin muutama päivä sitten. Kone, valmistettu magnesium-seoksesta, toimenpiteet ruokahaluttomat 13mm ohut ja painot vain 140kg. Olemme kertoneet se lupaa ei vain Nopea pääsy, mutta lähes välittömästi yhteyden - Acer sanoo, että se herää lepotilasta vuonna 1,5 sekunnissa ja rekisteröidy ja yhteyden pikayhteyksiä noin kaksi. Muut tekniset tiedot ovat 13,3-tuumainen (1366 x 768) näyttö, Ultra Low Voltage Core i3, i5 ja i7 suorittimet, valinta solid-state varastointi tai kiintolevyt, Bluetooth 4.0 ja vent-free alareunassa, joten et ole jäljellä kanssa ensimmäisen asteen palovammoja. Kokoonpanosta riippuen, akku on mitoitettu enintään seitsemän tuntia tai jopa 50 päivää lepotilassa. Toistaiseksi me vain kuulo Euroopan hinnoittelu (€ 799 ja € 1199), vaikka Acer vahvistaa se koukkaa yhdysvalloissa loppuun mennessä syyskuussa.

Acer Aspire Ultrabook S3 virallisesti ilmoittanut, alkaa 799 euroa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 05:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Acer Aspire Ultrabook S3 käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-hands-on/:


Jos et ole kuullut, Acer on mennyt ja ( virallisesti ) hyppäsi Ultrabook kelkkaan, jossa ilmoitettiin 13mm ohut Aspire S3. Olemme täällä livenä IFA Berliinissä ja juuri saimme paljon odotettua hands-ajallaan. Nyt Peep tiimiinsä laukausta alla, ja tarkista takaisin päivitämme tätä viestiä jäljet ​​ja video.






Kehittäminen ...

Acer Aspire Ultrabook S3 käytännön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 05:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

AT & T halukkaita tekemään myönnytyksiä pelastaa T-Mobile sulautumisen, lähteet sanovat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:


Nyt kun Yhdysvaltain hallitus on muuttanut estää sen fuusio kanssa T-Mobile, AT & T valmistautuu pitkään ja mahdollisesti tyyris oikeudellinen taistelu Department of Justice. Uutistoimisto Reutersin mukaan, kuitenkin toimittaja työskentelee myös ratkaisun tarjouksen, toivoen ohittaa oikeussalista kokonaan. Lähteet lähellä asia sanoa AT & T pian antaa ehdotuksensa kilpailunrajoituksia sääntelyviranomaiset, jotka ovat huolissaan siitä, että yhtiön osto T-Mobile voi haitata kilpailua. Tiedot ehdotuksesta ovat epämääräisiä, vaikka se todennäköisesti sisältää lupaa pitää T-Mobilen edullisia tiedot ja kutsuvan suunnitelmat sekä sitoutuu myymään joitakin omia varoja. Mutta jotkut sisäpiiriläiset sanovat harjoittaja voi myydä enintään 25 prosenttia T-Mobilen liiketoiminnan pannakseen sääntelyviranomaisten mielensä kotonaan. AT & T on vielä kommentoimaan mietintöön, vaikka yksi Reutersin lähteistä väittää, että sen asianajajat ovat "melko päättänyt, että he voivat löytää ratkaisu, ja he ovat melko varmoja."

AT & T halukkaita tekemään myönnytyksiä pelastaa T-Mobile sulautumisen, lähteet sanovat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 02:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit