fredag den 2. september 2011

Bell prepping sen LTE-verkon, Samsung Galaxy S II LTE ja Tab 8.9 olevan tarjolla käynnistää?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/bell-prepping-its-lte-network-samsung-galaxy-s-ii-lte-and-tab-8/:

Olemme tienneet, että Bellin tarkoituksena on tehdä hypätä LTE on lähes kolme vuotta , mutta Kanadan harjoittaja on pitänyt uskomattoman hiljaa milloin tai miten se aikoi hypätä. Jos me uskoa nimeämätön lähde, että hiljaisuus saattaa olla pian päättymässä: oletettavasti yhtiö aikoo avata 4G-verkko "pian" ja huhutaan olla puhelin ja tablet prepped varten käynnistää heti. Epäiltyjen laitteet? Kukaan muu kuin Samsung Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8.9. Jos näin tapahtuu joskus syksyllä, tällainen siirto saattaisi hälytyskello käynnissä tulla toisen operaattorin Kanadassa hyväksyä next-gen vakio - Telus ja Sasktel odotetaan päivittää ensi vuonna - joka antaa puolestapuhujia valinta joidenkin ihmeellisiä asioita mitä odottaa seuraavan kahdentoista kuukauden aikana.



[Kiitos, Doug]

Bell prepping sen LTE-verkon, Samsung Galaxy S II LTE ja Tab 8.9 olevan tarjolla käynnistää? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 22:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TekTok | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar