fredag den 2. september 2011

Samsung toimitusjohtaja, "emme halua HP: n Garbage" - tai jotain sinne päin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:

samjack

Tulevaisuus webOS on hieman vähemmän epävarma nyt, että Samsungin toimitusjohtaja, Choi Gee Sung, tarttui huhuja ostaa HP: n webOS liiketoimintaa ranneke, nauroi sen edessä ja sitten kylmästi puukotti huhu sydämessä.


Choi, vastauksena raportin kysymys viime analyytikko raportissa todettiin , "Ei ole oikein, että hankkimalla käyttöjärjestelmä on tulossa muotia", ja että Samsung ei "koskaan" ajaa niin paljon.


Kun HP ilmoitti karkaamassa webOS laitteisto peli useita analyytikko julkaisi viitteitä siitä, että useat keskeiset toimijat olivat kiinnostuneita poimien laskenut OS. Nämä raportit laittaa Samsung pääasiallisena ostajana , mutta se ei selvästikään pidä paikkansa. Sitä paitsi, vaikka HP tappoi sen webOS laitteisto divisioonan yhtiö ei ole luopumassa Ohjelmistokehitys - vielä. Itse asiassa jos HP pyörii pois sen PC liiketoimintaa, tämä uusi yritys voisi elvyttää kosketusalustan yhdessä muiden webOS laitteita.


Samsung on sen sijaan keskittyy rakennuksen pois sen Bada OS, joka monet kommenttien huomautti meidän alkuperäinen viesti aiheesta. Yhtiö vain vyöryivät ulos kolme uutta Bada puhelimia tällä viikolla , joista yksi NFC-ominaisuus. Toimitusjohtaja Choi olennaisesti vahvisti, että Android ja Bada on Samsungin tulevaisuudessa ole ostamassa käytettyjä OS.


Mutta Samsung ulos kuvasta, jos HP odotti sysätä webOS, ei ole paljon yhtiön jäljellä ajaa Palmin laskenut banneri. HTC on lujasti ankkuroitu kanssa Android, RIM kehittää seuraavan sukupolven BlackBerry älypuhelinten ympärillä QNX alustan, Motorola pian omistaa Google, ja Nokialla on tuottoisa käsitellä Microsoft. Kuka on jäljellä? Ehkä Tiger Electronics ostaa webOS ja remake Game.com kannettava. Olin ostaa sen.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar