fredag den 2. september 2011

Raportti: Intel To Kill MeeGo Development "väliaikaisesti"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:

intel-meego

Se on kova ympäristön, siellä OS. Mutta harvat ovat nousseet huipulle elintarvikeketjun - selkeimmin iOS ja Android. Ja alareunassa, kuten orvoksi ja uhanalaisten vauva Buffalo, istuu MeeGo.


Nokia on jo paennut polttava alustan, mutta nyt sen ainoa jäljellä oleva vanhempi, Intel, on kuulemma päättänyt keskeytä kehittämiseen MeeGo. Mutta alustaa tuskin mitään pitoa ja suhteellisen heikko valikoiman laitteita, tilapäisesti voi hyvin nopeasti muuttua ikuisesti.


Ja niin hidas kuolema MeeGo alkaa.


Digitimes " lähteet sanovat, että Intel tulee sen sijaan keskittyvät ensisijaisesti laitteisto, ja aikoo parin tuotteitaan joko Windows Phone 7 tai Android ensi vuonna. Tietenkin Intel kieltäytynyt kommentoimasta standardin "Emme kommentoi teollisuutta spekulaatiota tai huhuja." Mutta Intel sanoi että "se on edelleen sitoutunut MeeGo ja jatkaa yhteisön kehittämistä ja auttaa vastaamaan tarpeisiin asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa avoimen lähdekoodin. "


Tuntuu oudolta, että Intel olisi "ei kommentoida spekulointia," vain kieltää huhut samaan hengenvetoon. Sikäli kuin alustat mennä, MeeGo on oikeastaan ​​yllättävän älykäs pikku OS ja voivat vielä hieman elämää sitä vielä. Mutta jos Intel katsotaanpa sen istua toimettomana, "tilapäisesti" tai muuten, niin sitten on kuollut ja kuopattu ennen kuin huomaatkaan.


Hieman alle vuoden jälkeen MeeGo käynnistetty, Intel lupasi se "ei vilkkua MeeGo," huolimatta siitä, että kumppani Nokia oli tullut hajamielinen. Silti me tavallaan näki tämän tulevan. Intel ei välttämättä tarvitse MeeGo, kuten Android ja Windows Phone jo tukee yhtiön.












Yritys:

INTEL


Perustamispäivä:

1968

IPO:

NASDAQ: INTC



Intel tunnetaan parhaiten tuottavien mikroprosessorien monissa henkilökohtaisissa tietokoneissa. Yhtiö tekee myös monia muita laitteita mukaan lukien verkkokortit, emolevyt ja grafiikka pelimerkkejä ....






Lue lisää




Ingen kommentarer:

Send en kommentar