fredag den 2. september 2011

Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:


Jos olet salaa päällään Spandex polkupyörän shortsit alla teidän puku on-the-fly liikuntaa välillä neuvottelupuheluita, niin ehkä Jabra n uusi Sport Bluetooth-kuuloke sopii sinulle. Tietenkin sen avulla voit vastata puheluihin, mutta mikä on hauskempaa on sisäänrakennettu FM-radio ja A2DP teknologian langattomasti kytkemällä soitin MP3-soitin - joka väittää olevansa ensimmäinen kuulokkeet käsitellä molempia. Yhtiö myös heitti ilmainen lataus Endomondo Sports Tracker iPhone, Android tai BlackBerry - joka on ikään kuin Nike + app , seuranta toimii ja antaa nopeuden ja etäisyyden päivityksiä. Tämä 99 dollaria laite tukee Sprint, Apple ja T-Mobile, ja sitä on saatavilla joskus syyskuussa yhdessä johdollinen versio, osuvasti nimetty Jabra Sport-johdollinen, ja 69 dollaria. Valmistaudu repiä pois nuo villa housut ja Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls


Jabra Sport Bluetooth Headset voit työskennellä reiteen Master Durning concalls alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Jabra | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar