fredag den 2. september 2011

AT & T sulautuma Fail Highlights epäonnistuminen Spectrum politiikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4qbFzt87Msg/:

spectrum

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Frank Barbieri, sarjayrittäjä ja joskus Blogger. Voit seurata häntä @ frankba


Ne reveling peukalon-in-the-eye DoJ antoi AT & T yli T-Mobile sulautumisen pysähtyä hetkeksi pohtimaan politiikan taajuuksien jakamisessa Yhdysvalloissa.


Jokainen, joka on iPhonea AT & T tietävät he tarvitsevat taajuuksia. Spectrum on rajallinen luonnonvara ja radioaallot jakamaa liittohallitus (FCC) yrityksiin perustuva tarjouskilpailu, joka edellyttää osoittaneet kuluttajien hyödyksi.


AT & T on nälkäinen tällaisen spektrin lähtien se voitti muutama vuosi iPhone yksinoikeus ja näki käytöstä ja kapasiteetin linjat rajat niiden ennusteita ja MG kehittää sormi läpipainolevyjä kirjoittamalla niin paljon vihaa viestiä. Me kaikki tuntui AT & T: n rajoitukset kuin raivostuttavaa kokemus katkenneet puhelut ja huono App liitettävyys.


Joten AT & T on ollut spektrin buying Spree yrittää, hyvin, parantamaan palvelutasoa. He yrittävät ostaa epäonnistui FloTV spektrin Qualcomm, mutta se ei riitä. Joten AT & T on loppumassa vaihtoehtoja parantaa palvelua.


Saatat jo tietää kaiken tämän, mutta mitä et ehkä tiedä, että tehokas paikallisten televisioasemien ovat kyykyssä hyvin arvokkaiden taajuuksien kanssa pelkkä lupaus käyttöön paikallisia televisiopalvelujen että, no, kukaan ei todella haluaa.


Oletko kuullut Open Mobile Video Coalition ? Ajattelin ole. Entä startup kuten Tivit ja Sungale ja iMovee? Ajattelin ole niin hyvin.


Vuonna etsivät jotakuta syyttää huonoja cell palvelu on vilkaista näitä tyyppejä. OMVC edustaa yli 800 paikallisten televisioasemien kuka siirtymisestä analogisista digitaalisiin maanpäällisiin lähetyksiin vuonna 2009 päätyneet oikeudet suurissa erissä käyttämättömien, ylimääräisiä taajuuksia.


Koko syy kongressin ja FCC antoi digitalisoitumisen oli, että digitaalinen on paljon tehokkaampi ja siten vapauttaa taajuuksia uusille palveluille. Paikallinen lähetystoiminnan taisteli voimakkaasti tätä tietenkin, koska se tarkoitti, ostamalla uusia laitteita ja mahdollisesti menettää asiakkaita. Tuote tinkimisen oli, että paikallinen TV-yhtiöt sai säilyttää pääsy spektrin ne vapautuvat niin kauan kuin he käyttävät sitä "kuluttajan eduksi."


Mitkä ovat paikallisten televisioasemien teet tuolla extra spektri? Ei mitään. No, ei mitään, joku haluaa. Mitä he tekevät on lehdistötiedotteita ( PDF ) sanomalla, että live paikallinen televisio on tulossa matkapuhelimeesi. Ettekö te ole innostunut? Ajattelin ole.


Mitä he eivät sano on:



  1. Qualcomm on jo kokeillut tätä, sijoittamalla useita miljardeja dollareita FloTV joka oli epäonnistunut surkeasti .

  2. Kukaan ei halua paikallistelevisioita elää matkapuhelimellaan. Oletko katsellut päiväsaikaan paikallisen TV aikoina?

  3. Ei kännykkä valmistaa ovat ikinä maksaa ylimääräistä rahaa toiselle radiovastaanottimen niiden puhelimet palvelu kukaan ei halua. Kyllä, se vaatii erikoistunut akku heikentävien laitteisto.

  4. Broadcasters ovat yksityiset neuvottelut FCC jakamaan voitot


Ingen kommentarer:

Send en kommentar