fredag den 2. september 2011

AppRedeem lanseeraukset-App tarjouksia Drive maksuttoman Apps niiden maksamiin versiot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SEQiyyzc7O0/:

screen-shot-2011-06-16-at-12-33-50-pm

Kesäkuussa AppRedeem nosti 750,000dollari päässä SV Angel ja Blue Run Ventures tarjota Mobile App kehittäjille innovatiivisia, tehokkaita ratkaisuja, joilla pyritään ajo App asentaa ja sitoutumista. Sittemmin Startup on rauhassa työtä tiensä kuuma uusi kategoria: tarjoukset. Tänään, Mountain View-pohjainen käynnistyksen on virallisesti ilmoittaa AppRedeem tarjoukset, uusi mobiili in-app myynninedistämistarkoituksessa verkon, joka palkitsee käyttäjien jatkui App sitoutumista, ja auttaa kehittäjiä ajaa muuntaminen maksullisia versioita niiden apps.


Testata vesillä, käynnistyksen alkoi "Moron testi 2", tällä hetkellä kolmanneksi sijoittui vapaan app iTunes App Storesta. Voit käyttää tätä app. esimerkkinä siitä, miten AppRedeem tarjoukset toimii, kun Moron Test käyttäjä tulee "Game Over", AppRedeem esittelee myynninedistämistarkoituksessa alennus Moron testin maksettu App. Käynnistys tarjoaa tällä hetkellä 50-100 prosenttia pois ne maksullisten sovellusten sisällä sen ilmaiseksi vastine. Toisin Tapjoy, sanoi AppRedeem perustaja Sheffield Nolan, AppRedeem tarjoukset pyritään varmistamaan, että ihmiset käyttävät hyväkseen alennus on jo asennettu ilmainen versio ei ole kannustavaa, joten motivaatio ostaa maksettu versio on täysin linjassa, että Apple ja sen TOS.


Mukaan Nolan, tämä mahdollistaa käyttäjille ilmainen app hyödyntää mahdollisuutta päivittää veloituksetta ne, kun taas kehittäjille, niiden Maksulliset sovellukset ovat sitten rahallista tehokkaammin, ja he saavat käyttää näitä myynninedistämistarkoituksessa dollareita suunnattu ihmisille, jotka jo kokeillut ja nauttivat apps. Maksettu versio Moron testi 2 hyppäsi jopa neljästoista paikalla App Storesta jälkeen kehittäjät integroineet ilmaiseksi App kanssa AppRedeem tarjoukset.


Koska käynnistää beta 6 viikkoa sitten, AppRedeem jäsenmäärä on kasvanut 55000: sta yli 580000 - toisin sanoen, jäsenmäärä on kasvanut yli 34k jäsentä per päivä, koska lisäämällä tarjoukset.


Tässä ovat keskeisiä numeroita, jotka tulivat ensimmäiset 6 viikon AppRedeem "tarjoukset". Nolan kertoo minulle, että aluksi AppRedeem tulevat käyttämään uutta sopimusta verkon asiakashankintaan työkalu. Tällä hetkellä ne eivät saa leikata alennus ne tarjoavat pelaajille, joten kaikki rahat ansaittu alennukset menee suoraan kehittäjille. Joukkue aikoo tarjota leikkausten ja ottaa pieni osa käsitellä tulevaisuudessa.


Startup seuraava keskittyä, co-perustaja sanoi, on aloitettava auttaa kehittäjiä ajaa lisääntynyt osallistuminen niiden apps, ja ryhtyä panemaan täytäntöön käsittelee enemmän kumppaneita, jotta muita toimintoja tarjouksista in-app ostoksia. Viime viikolla, Nolan sanoi, AppRedeem osuma kannattavuus, niin he myös haluavat nostaa sarjan kierroksella tulevina kuukausina. (Ne ovat myös ilmoittaa lisäämällä ylimmän johdon on suuria sopimuksia yrityksen lähitulevaisuudessa.)


Lisää, tutustu AppRedeem kotona täällä .






Ingen kommentarer:

Send en kommentar