fredag den 2. september 2011

Airbnb Aloittaa Sublets, houkuttelee varhaisilta With 200 dollaria pois kaikilta kuukauden vuokran

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hYV0UrgKHHY/:

subletsshot

Viime toukokuussa, milloin TechCrunch Häiritä NYC, Airbnb cofounder Brian Chesky ilmoitti että olisi uusi luokka asunnot Tulossa: Sublets . Se on ollut muutaman kuukauden jälkeen (käynnistää hyvinkin voinut viivästynyt, koska sivuston työskenteli ylösajamiseen sen turvaominaisuudet jälkeen merkittävä takaisku heinäkuun lopulla), mutta odotus on ohi - ja uusi ominaisuus on varmasti säästää melko muutama päänsärkyä.


Nyt Airbnb on aina keskittynyt auttamaan ihmisiä vuokrata asuntojaan ja kodeissa, mutta historiallisesti palvelu on kyse lyhyen aikavälin vuokria. Toki, se on mahdollista varata pidempään oleskeluun, mutta useimmat ihmiset kääntyvät sivuston vaihtoehtona varaus hotellihuoneen viikon, toisin kuin vuokralle huoneisto kuukauden tai kolme. Lanseeraamalla uuden Sublets osassa, että muuttuu. Ja kuten joku joka on viettänyt aivan liian paljon aikaa pesu kautta Craigslist vuokrata listat kesän aikana, voin vain sanoa tämän: Toivotan ne oli käynnistänyt tämän kolme kuukautta sitten.


Joten mitä erilaista Sublets? Vuodesta UI näkökulmasta, ei ole paljon, että on muuttunut-voit vielä selata listauksia, lajittelu hinnan ja arvion, joiden kartan piirtämistä ulos missä kukin. Ja kuten "normaali" Airbnb vuokrat, näet arvion kunkin käyttäjän jättämiä ohi subletters. Jotka kaikki ovat valtavat parannuksia jäsentelemätöntä listattu Craiglist (ja voit maksaa luottokortilla, mikä on mukavaa plus).


Jotta Kickstart uusia osassa sivustoa, Airbnb houkuttelee käyttäjiä $ 200/month alennuksen - mutta sinun on toimittava nopeasti, sillä se päättyy viikolla.



Me jopa auttaa maksamaan vuokraa, käyttävät koodia "SUBLETS" ja Me maksamme 200 dollarin vuokraa jokainen kuukausi jopa 6 kuukautta. Tarjous on hyvä saakka 8 syyskuu siitä pysyy yli 28 päivää, joten ota sinne ja tullut paikallinen paikassa, josta olet aina haaveillut.















Yritys:

AIRBNB


Perustamispäivä:

11.08.2008

Rahoitus:

$ 120M








Ingen kommentarer:

Send en kommentar