fredag den 2. september 2011

Hiljattain käynnistetty IM + Video voit videokeskustelut Facebook Ystävät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GdVRvNGVUV4/:

im-video-app

SHAPE Services , päättäjät suosittu, cross-platform IM + mobiili pikaviestit sovelluksia, on tänään käynnistämässä ensimmäistä videokeskusteluun App: IM + video . Uusi App, täältä iTunesissa , voit video ja äänipuhelun omalla Facebook-ystäviä - eikä vain käyttää IM +.


VoIP puhelut tehty käyttäen IM + eivät rajoitu Wi-Fi, koska ne ovat Applen oma FaceTime videopuhelut ominaisuus, mutta työ Wi-Fi, 3G tai Edge. Lisäksi puhelut voidaan vastaanottaa ystäviä lukemassa Facebook verkkosivuilla, mukaan lukien ne, jotka eivät käytä IM +-sovelluksessa.



Asennuksen jälkeen sovellus, olette-varmennukseen Facebook Connect, joka sitten tuo sinut jossa näkyvät luettelon Facebook ystäviä, sekä online-ja offline. Soita puhelu tai avaa uuden keskustelun, valitse vain ystäväsi nimi luettelosta ja kosketa "soittaa" tai "chat".


Jos kaveri on IM + käyttäjä ja on mobiili, push ilmoitus lähetetään aloittaa videopuhelun. Muuten, IM + käyttää Facebook Chat lähettää linkin IM + Video "webphone" (online-videopuhelut interface).


IM + tarjoaa myös muutamia erilaisia ​​teemoja muokata ulkoasua sovelluksen, mutta kukaan ei ole oikeastaan ​​kaikki, että houkutteleva. Jopa oletusliittymä itsessään on melko mitäänsanomaton ja perustiedot.


Mutta App tarjoaa jotain, Facebook itse ole ehtinyt vielä, vaikka sen Skype integraatio: tuetaan videopuhelut omalla Facebook-merkkisten mobiilisovellus kutsutaan Facebook Messenger. Vaikka koodi löytyy tämän app vaikuttaa siltä, ​​että video chat on tulossa , se ei ole vielä saapunut, joka antaa kolmansille osapuolille kuten IM + aika perustaa käyttäjäkunta.


IM + Video sovellus on ilmainen, ja puheluja App ovat ilmaisia. Ei mainoksia tai-app päivitykset tarjotaan joko. Ehkä IM + Video alkaa pois vapaasti, jotta voitaisiin perustaa käyttäjiä muihin apps sisällä IM + perhe, joista osa Ansaitset joko vakuutusmaksun lataukset tai in-app ostoksia? Ehkä. Mutta mukaan muodon toimitusjohtaja Igor Berezovskin, päätöksiä siitä, miten ansaita rahaa uuteen App ovat vielä tulossa.


Android versio App on myös nyt kehitteillä, meille kerrotaan.


Nykypäivän videopuhelut hakemuksen mahdollista ansiosta SHAPE Services 'heinäkuu hankinta Hongkongissa toimiva CrispApp , päättäjät fone app , toinen video-chatin hakemuksen iOS laitteita.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar