fredag den 2. september 2011

AT & T lopettaa-luettelo käyttöön uusia asiakkaita, tehokas tänään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/atandt-discontinues-a-list-feature-for-new-customers-effective-to/:


Lähes kaksi vuotta sen jälkeen AT & T toi -luettelo Rollover suunnittelee kohentamaan kilpailukykyään tykkää T-Mobile , Alltel ja Verizon , harjoittaja on päättänyt nix ominaisuus kuin tänään. Saatuaan kuvakaappauksia ja vuotaneen muistion yksityiskohtaisesti Ma Bellin tahallisuus, me tavoitti yrityksen edustajaa, joka vahvisti meille, että nämä suunnitelmat ovat todellakin menossa pois. Vaikka uusia asiakkaita ei voi enää hyötyisi allas viiden tai kymmenen numeroa (riippuen suunnitelma) soittaa niin paljon kuin he haluavat, joku käyttää tällä hetkellä palvelu on aiemmin saavutettujen etujen tuumaa Yksi enemmän Disclaimer: vaihto hinta suunnitelmia yksilötasolta perheen (tai päinvastoin) voi pyyhkiä-List ominaisuus pois, niin edetä varovaisesti. Head alla lukea AT & T: n virallinen lausunto asiaan liittyen, sekä muutamia laukauksia vuotanut muistio.




[Kiitos, Nimetön]

Jatka lukemista AT & T lopettaa-luettelo käyttöön uusia asiakkaita, tehokas tänään


AT & T lopettaa-luettelo käyttöön uusia asiakkaita, tehokas tänään alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 17:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar