fredag den 2. september 2011

AT & T halukkaita tekemään myönnytyksiä pelastaa T-Mobile sulautumisen, lähteet sanovat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:


Nyt kun Yhdysvaltain hallitus on muuttanut estää sen fuusio kanssa T-Mobile, AT & T valmistautuu pitkään ja mahdollisesti tyyris oikeudellinen taistelu Department of Justice. Uutistoimisto Reutersin mukaan, kuitenkin toimittaja työskentelee myös ratkaisun tarjouksen, toivoen ohittaa oikeussalista kokonaan. Lähteet lähellä asia sanoa AT & T pian antaa ehdotuksensa kilpailunrajoituksia sääntelyviranomaiset, jotka ovat huolissaan siitä, että yhtiön osto T-Mobile voi haitata kilpailua. Tiedot ehdotuksesta ovat epämääräisiä, vaikka se todennäköisesti sisältää lupaa pitää T-Mobilen edullisia tiedot ja kutsuvan suunnitelmat sekä sitoutuu myymään joitakin omia varoja. Mutta jotkut sisäpiiriläiset sanovat harjoittaja voi myydä enintään 25 prosenttia T-Mobilen liiketoiminnan pannakseen sääntelyviranomaisten mielensä kotonaan. AT & T on vielä kommentoimaan mietintöön, vaikka yksi Reutersin lähteistä väittää, että sen asianajajat ovat "melko päättänyt, että he voivat löytää ratkaisu, ja he ovat melko varmoja."

AT & T halukkaita tekemään myönnytyksiä pelastaa T-Mobile sulautumisen, lähteet sanovat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 02:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar