fredag den 2. september 2011

DARPA satoja energiaa Cyborg kovakuoriaisia ​​pitämään heidät aivopesty

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/darpa-harvests-energy-from-cyborg-beetles-to-keep-them-brainwash/:


Kovakuoriaiset pakkaus kyberneettinen implantit , jotka määrittävät niiden aivot tekevät halvempaa ja hyödyllisiä mikro-ilma-auto kuin täysautomaattinen yksi - mutta koska paino akkuja tarvitaan, kehitys on ollut hidasta. Nyt DARPA rahoittama tiimin Michiganin yliopiston mielestä se on poistanut tätä ongelmaa. Kiinnittämällä pietsosähköinen generaattorit lokasuojiin, tutkijat voivat sato energia lennon ja käyttää sitä mehua mielenhallinnan piirejä. Tällä hetkellä järjestelmä tuottaa noin puolet energiasta joukkue mielestä voi tuottaa, kuten innovaatioiden keraaminen tuotanto miniatyyri laitteiden pitäisi ratkaista sitä. Kokeellinen robotiikka hanke kilpailee Cyborg yksi? Tämä kaikki tuntuu hieman liian RoboCop meille.

DARPA satoja energiaa Cyborg kovakuoriaisia ​​pitää heidät aivopesty alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 19:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Physorg | lähde Lehdessä Mikromekaniikka ja mikrotekniikkaa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar