fredag den 2. september 2011

CloudFlare nimeltä "tech edelläkävijä" jälkeen suojella LulzSec verkkosivuilla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dBbf2UPEw-o/cloudflare-named-tech-pioneer-after-protecting-lulzsec-website.ars:


Kuka tiesi, että pitää LulzSec sivuston toiminnassa johtaisi teknologian palkinnon? World Economic Forumin (WEF), joka laittaa vuosittain Sveitsin Davosissa confab maailman liike-elämän eliitin, on juuri julkaissut luettelon " Technology Pioneers 2012 "(PDF) ja se nimettiin CloudFlare yksi maailman 25 innovaattoreita katsomisen arvoinen , osittain koska LulzSec hakkerit käyttää yhtiön palveluja.


LulzSec on varmasti mielissä WEF henkilökuntaa, ja näin todennäköisesti mielissä yrityksiä ympäri maailmaa. Hakkerointi ryhmä näkyy aivan ensimmäisessä kohdassa uusi Technology Pioneers raportti sen soluttautumista Sony palvelimia ja myöhemmin Takedown on PlayStation Network . "LulzSec, ryhmä arviolta kuusi nuorekas hakkereita, säröillä osaksi Sonyn palvelimiin ja varasti salasanoja ja luottamuksellisia tietoja miljoonaa asiakasta", sanoi raportin. "Alullepanijan ja vakuutuksista aiheutui romahdus oli arviolta yli US $ 170 miljoonaa euroa." (WEF myös avuliaasti kertoo, että ryhmän nimi on peräisin "nauraa ääneen turvatarkastuksessa.")


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar