onsdag den 19. januar 2011

IOS 4,3 beta 2 julkaistaan, iPad moniajo eleet vain kehittäjä preview

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/ios-4-3-beta-2-released-multitasking-gestures-just-a-developer/:
Apple juuri laskenut IOS 4,3 beta 2 maailman, ja se iso surullinen pommi: nämä näppärä iPad moniajo eleet me löydettiin beta 1 ei ole käytössä, kun 4,3-alusten asiakkaille. Sen sijaan, Cupertino sanoo, että se "antaa Esikatselun kerätä palautetta siitä, kuinka nämä eleet työtä teidän apps" Voi hyvin - aina on 4,4 tai jopa IOS 5, oletamme. Me olemme etsimässä muita uusia ominaisuuksia, mutta nyt meille, mitä muuta olet paikalla kommentteja, okei?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

IOS 4,3 beta 2 julkaistaan, iPad moniajo eleet vain kehittäjä esikatsella perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 17:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Amazon, Rackspace Lisää uusi Cloud ominaisuudet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HgwkmL-4ZpU/story01.htm:
miller60 kirjoittaa "Amazon Web Services on rullattu pois Elastinen pavunvarsi, vapaa-ominaisuus, joka käsittelee automaattisesti käyttöön tiedot kapasiteetin varausten, kuormituksen tasapainotus, auto-skaalaus ja soveltaminen terveyden seurantaan. AWS execs kertoa GigaOM että pavunvarsi edustaa siirtyä jopa Platform- as-a-Service ja se on suunniteltu "vastaamaan ajatus myyjä lock-in ja joustamattomuus että yleisesti vaivaa muita alustoja sovellusten kehittämiseen." Samalla Amazon kilpailija Rackspace Hosting on laajentanut pilvi alustaa sen Euroopan datakeskusten avaamalla asiakaspalvelua sitoo tietosuojamääräyksiä, ja sanoo, että se on nyt yli 100.000 pilvi asiakasta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




AT & T säätämistä Viestit suunnitelmia, tappamisen jotkut päivittää alennukset nostamalla maksuja ja Microcell hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/atandt-tweaking-messaging-plans-killing-some-upgrade-discounts-r/:
Miten ihmeessä Verizon ja AT & T sekä päätti tappaa ne päivittää alennus ohjelmat muutaman päivän viiveellä? Vaikea sanoa, mutta olemme saaneet hieman kurkistaa joitakin uusia politiikkoja, joiden "virtaviivaistaa" asioita, jotka ovat ilmeisesti tulossa voimaan ensi sunnuntai 23 tammikuu - ja hyvin harvat (jos sellainen on) niitä aiotaan tuoda hymy kasvoja. Tässä ydin:
  • Siellä tulee olemaan uudessa tekstissä paketti 1000 viestiä 10 dollaria ja yliannostus on 10 senttiä kappaleelta. Tätä voidaan verrata 5 senttiä 1500 / $ 15: n tasolla ja 10 senttiä 200 / $ 5 tasolla.
  • Puhuminen nämä muut tekstit paketteja, he menevät pois. Sekä 200 ja 1500 teksti suunnitelmat goners. Tietenkin, jos olet jo niitä, sinun ei pitäisi vaikuttaa - et vain ei voi valita niitä uusia suunnitelmia tai muutoksia enää.
  • Varhainen päivityshintaan uusista iPhone - standardi tuettuun hintaan plus 200 dollaria - on saatavilla vain kuusi kuukautta, nykyinen iPhone aktivointi.
  • 50 dollaria ja 100 dollaria alennusta päälle tuetun hinnoittelun parantamista asiakkaiden - samanlainen Verizon äskettäin surmansa New joka toinen ohjelma - ovat menossa pois. Jos olet tällä hetkellä oikeutettu, voit silti saada hyötyä läpi 23 heinäkuu tänä vuonna.
  • Perhe suunnitelma add-on-line aktivointi kasvaa $ 10 $ 36.
  • Kansainvälinen verkkovierailupuhelujen hinnat ovat muuttumassa 117 maassa. Se on paljon maassa! Oletamme useimmat näistä hinnat ovat menossa ylöspäin, ei alaspäin, vaikka meillä ei ole yksityiskohtia tässä vaiheessa.
  • Calling Kanadaan on menossa 29 senttiä minuutilta ja 39 senttiä.
  • 3G Microcell kasvaa hinta 149,99 dollaria ja 199,99 dollaria, joka tuntuu todella outo siirtyä meille - vaikea sanoa, mikä motivaatio on siellä. Tietyt "ennalta valitut" asiakkaat silti saada erikoistarjous tarjoaa sen postissa, vaikka.
Lähtö täydelliset tiedot muutoksista Alla olevassa galleriassa.

[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

AT & T säätämistä Viestit suunnitelmia, tappamisen jotkut päivittää alennukset nostamalla maksuja ja Microcell hinnoittelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

World of StarCraft Mod Gets C & D-Blizzard

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FQIV4DoIcUA/story01.htm:
eldavojohn kirjoittaa "Jos olet seurannut joukkue, joka loi World of StarCraft (hämmästyttävä Mod StarCraft II olevan enemmän kuin World of Warcraft), niiden YouTube-video, mitä he ovat tehneet tähän mennessä on jo johtanut lakkaa ja pidättymään Activision / Blizzard. Ilmeisesti kun annetaan välineet tehdä omia modeja pelejä sinun pitäisi varoa jotain liian hyvää. tekijä mod on toiveikas, että se on vain tuotemerkki ongelma nimi hänen mod, mutta harvat syyt C & D annettiin. " Muissa StarCraft uutisia, lukija glwtta suosittelee artikkelin siitä, miten Berkeleyn joukkue voitti maailman ensimmäisen StarCraft AI kilpailu koodia, joka voi voittaa jopa pro-tason ihmisten pelaajia.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Samsung heittää viisi uutta ST-sarjan piste-ja ampua kamerat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/samsung-rolls-out-five-new-st-series-point-and-shoot-cameras/:
Samsung juuri esitellyt surmasi uusia kameroita CES aiemmin tässä kuussa, mutta se on nyt jo takaisin toiseen erään, joka koostuu viidestä matalasta keskitason kohta ja ampuu sen ST sarja. Ne alkavat 100 dollaria ST30 malli, ja siirtyä jopa ST65, ST90 ja kosketusnäyttö varustettu ST95, ennen harjannostajaisia kanssa 230 dollaria ST6500 (kuvassa yllä), joka pakkaa 16 megapikselin kenno, 5x optinen zoom, 720p videotallennus , ja samalla kosketusnäyttö kuin ST95. Mitä muualla paljon, voit odottaa saada välillä 10 ja 16 megapikseliä, joko 3x tai 5x optinen zoom ja 720p videotallennus kaikki vaan ST30. Pään ohi tauon lehdistötiedotteita täydelliset tiedot, ja katso kaikkien viiden kameroiden käytettävissä helmi-tai maaliskuussa.

Jatka käsittelyssä Samsung heittää pois viisi uutta ST-sarjan piste-ja ampua kamerat

Samsung heittää viisi uutta ST-sarjan piste-ja ampua kamerat perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 16:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Kuten ehkä olette kuulleet Vähän aikaa sitten, Windows Phone 7 on uusin älypuhelin OS ovat liittyneet SlingPlayer jengi, eli WP7 fanaatikot kuten Ballmer voidaan sohvaperunoita missä he ovat. No, olettaen, että ne ovat datayhteyksiä - on se 3G tai WiFi - ja akun mehua omassa puhelimessaan. Paremmin tai huonommin, viimeisin SlingPlayer Mobile on hyvin samankaltainen kuin sen muita makuja - sama helppo valmistelu, tuttu käyttöliittymä, ja samoin kyynel-asiakkuutta 30 dollaria hintalappu. On kuitenkin yksi mukava lisä: uusi "Zoom"-painiketta valikosta sivun, joka todella kyljykset pois hyvän osan musta reunus kuvan ympärillä. Toinen huomionarvoinen ero on enemmän tyylikäs käyttöliittymä verrattuna Android ja IOS versioita, mutta tietysti jotkut saattavat ajatella toisin.

Myös valikkosivun on "laatu"-painiketta siirrytään välillä standardi kuvanlaatu ja korkea kuvanlaatu. Ärsyttävän, sanoi kytkin on aina asetettu standardi joka käynnistää. Emme voi auttaa, mutta mielestäni tämä on peittelyyn app vaje - Huomasimme samalla laadukkaita streaming todellakin on hyvä kuvan laatu, tiheys puskurointi ajan myötä. Samoin vasteaika meidän painiketta ja ele panokset sai myös pidempään - jossain vaiheessa se kesti noin 20 sekuntia meidän vaihtaa kanavaa meidän Freeview laatikko, ja se on meidän HTC 7 Mozart istuu samassa verkossa kuin meidän Slingbox Pro HD ! Tarpeetonta sanoa, kesti vielä kauemmin 3G. Sitten tarkistanut käyttämällä iPhone ja Nexus, mutta ei ole samanlainen vikoja. Onneksi pelkkä uudelleenkäynnistys app hidastui turhautuminen, mutta odotamme Sling Media todellakin toimittamaan korjata pian. Oli miten oli, olemme videoesityksen tauon jälkeen, kun odotat päivitystä.

Jatka käsittelyssä App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7

App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pro Silverlight 4 VB

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv3fEl2CB4E/story01.htm:
jddp kirjoittaa "MacDonald on ohjelmoijan ohjelmoija ja Pro Silverlight 4 VB on malli mitä ohjelmoijan opas on. Hän kertoo massa teknisiä tietoja hyvin yksityiskohtaisesti menettämättä iso-kuva. Hänen selkeä ja tiivis selvitys käsitteiden ja toiminnallisuus ei koskaan sekava tai tarpeettomasti toistuvia. Kirjan organisaatio on looginen, mutta lukua voidaan lukea erikseen, koska tarvetta tai kiinnostusta ilmenee. " Pidä käsittelyssä loput jddp katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, siellä mennään. Kun vähän varaslähdön , Boxee jatkuvaan ulos vudu on Boxee Box tänään - voit joko pitää tiukka automaattinen päivitys seuraavan 24 tunnin tai laukaista käsin päivitys asetukset. Vudu n tarjoamalla uusia käyttäjiä, jotka rekisteröidy Boxee Box 5,99 dollaria luottoa, joka on vain yhden sentin lyhyen kolmen 2dollari-for-2-yötä vudu HDX-asunnot, joten se on hyvin älykäs. Vudu edelleen vudu - 1080p/24 video, 5.1 audio - mutta me tietysti antaa sille näyttävät Box check it out. Mitä muita parannuksia, on melko vähän; kohokohtia parempaa selainta suorituskyky HTTPS-tuki, lajittelu vaihtoehto jättää "" tai "" osastoihin, enemmän lomituksen poisto valvontaa koko joukko korjauksia, ja melko vähän enemmän. Ei paha - me kerromme kyllä jos löydämme jotain hullua. PR ja täysi changelog tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia

Vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule tahansa pian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Lopeta tilaus lippaat! Raivaamaan eilisen hieman varjoisa raportteja , Acer PR tiimi on antanut virallisen lehdistötiedotteen, jonka mukaan yhtiö ei ole aikomuksia lopettaa tuotantonsa sen Aspire Yksi rivi netbooks. Sen sijaan se väittää, että sen uusi valikoima Android tabletteja "löytävät tilaa vieressä netbooks ja muistikirjoja." Sen lisäksi, Acer ottamasta Sandy Bridge tabletti huhu, että myös spouted ylös, ja selvennetään, että tabletit perustuvat Intelin uuden kannettavan / desktop foorumi "ei ole vielä määritelty." Se synkronoi sen kanssa, mitä olimme kuulleet eilen - että Acer ilmoitti 4.8-, 7 -, 10-tuumainen Android tablettia aloittaa huhtikuussa Yhdysvalloissa ja että se todennäköisesti odottaa tulevan erittäin matala jännite (ULV) Sandy Bridge osaan, jos se oli itse asiassa menossa laittamaan Intelin seuraavan sukupolven Core-prosessorit otetaan tabletteina. Se varmasti paranee paljon - osuma tauko Acerin virallista lausuntoa.

Jatka käsittelyssä Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule tahansa pian

Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule mitään aika pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 14:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mail Service Kustannukset Netflix 20x Yli Streaming

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1aNVRjF2JgI/story01.htm:
Jake kirjoittaa "Netflix nykyisin maksaa jopa 1 dollari per DVD postitetaan meno, ja yhtiö viestit noin 2 miljoonaa DVD: tä päivässä. Vertailun yhtiö maksaa 5 senttiä stream sama elokuva. Toisin sanoen yhtiö maksaa 20 kertaa enemmän postituskuluissa per elokuva kuin se kaistanleveys. Doing yksinkertaisia matemaattisia, Netflix on menoja noin $ 700 miljoonaa euroa vuodessa fyysisen levyn postimaksut. Rising sisältö hinnat korvata laskussa Postikulut yritykselle, koska yhä useammat käyttäjät valitsevat streaming- ainoa vaihtoehto. Lisäksi tilaaja tulot kasvaa edelleen kuten Netflix koko kasvaa sen streaming kirjasto. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




AMD julkisti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/amd-announces-fusion-based-embedded-g-series-platform/:
Olemme juuri nähneet , mitä AMD: n Fusion alustaa voidaan tehdä kannettava tietokone, ja se näyttää me pian myös näkemään sitä paljon laitteita - AMD on juuri ilmoittanut uuden Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alustaa, joka voidaan käyttää asioita kuten digisovittimia, auton tietokoneet, pieniin tietokoneisiin ja paljon muuta. Tämä foorumi sisältyy virransäästötilaan x86 "Bobcat" core olemme nähneet koko ajan ja "maailmanluokan" DirectX 11-yhteensopiva näytönohjain, jossa AMD: n mukaan lisää jopa tasolle kehittynyttä tieto, että ei yksinkertaisesti ole saatavilla sulautettujen markkinoilla tänään. Yksi ensimmäisistä tuotteista perustuu alusta julkistetaan ovat pari mini-ATX levyt Fujitsun ja kolme SFF järjestelmät Kontron, joka on liittynyt useita muita tuotteita eri valmistajilta, joiden odotetaan lanseeraus "tulossa viikkoa. " Pään ohi tauon valmis lehdistötiedote, sekä video G-sarjan perustuva auton tietokone että AMD oli demoing CES.

Jatkaa lukeneisuus AMD ilmoitti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta

AMD julkisti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde AMD | Lähetä | Kommentit