onsdag den 19. januar 2011

Ocean Empire LSV on omavarainen superyacht varten super-rikas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/ocean-empire-lsv-is-the-self-sufficient-superyacht-for-the-super/:
Näyttää siltä, ylellisyyttä extra-maiden merenkulkualan utopia juuri yhden askeleen lähemmäs todellisuutta. Ocean Empire Life Support Vessel on 144-jalka katamaraani superyacht valmistanut Sauter Carbon Offset Design, ja se sisältää paitsi "kaikki hotellin mukavuudet luksusta maailman matkaaja" mutta kaksi hydroponic tilojen ja kalastus tilat ja kolme kestävän virtalähdettä: 400 neliömetrin 70 kW aurinkopaneeli ylimääräiset 80 neliömetriä (200kW) automaattinen SkySail joka ajaa aluksen 18 + solmua ja maksut hänen akkujärjestelmät ja Motion Damping uudistaminen (MDR)-järjestelmä kehitettiin Maurer Sohnes Gmbh, joka voi tuottaa jopa on 50 kW sähköä, koska se steadies laivan liikkuvan merillä. Kuinka paljon se maksaa voit tehdä itse, yhdeksän ystäväsi, ja miehistö kahdeksan merelle - ja pysyy siellä ikuisesti? Noin 17 miljoonaa dollari. Hit lähde linkki tilata pari itse. Alus on rakennettu tilauksesta ja voit olla se valmis menemään noin puolitoista vuotta. Ainakin se on halvempaa kuin Saddamin jahti !

Ocean Empire LSV on omavarainen superyacht varten super-rikas perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 18:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AutoBlog | lähde Sauter Carbon Offset Design | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar