onsdag den 19. januar 2011

T-Mobile intros DriveSmart Plus-palvelu estää kutoma ajaessasi FamilyWhere jäljittää lapsesi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/t-mobile-intros-drivesmart-plus-service-to-block-texting-while-d/:
Kutoma-ja ajaminen epidemia on alkanut saada runsaasti harjoittajan huomiota , ja T-Mobilen ottaa sen seuraavalle tasolle tänään heittämällä sen painoarvo uusi tilaus-pohjainen päivittää DriveSmart app, joka on ollut saatavilla LG Optimus T jälkeen käynnistää. DriveSmart Plus toimii 4,99 dollaria kuukaudessa kaikilla linjoilla tilillesi (jos linjat on liitetty yhteensopivaan laitteeseen) ja päivittää perustiedot DriveSmart sovellus tunnistaa automaattisesti, kun auton liikkeelle - ei tarvitse antaa sitä käsin - missä vaiheessa saapuvat puhelut lähetetään automaattisesti vastaajaan, ja saapuvat tekstiviestit tapasi automaattisen vastauksen, että tuensaaja on ajamassa. Tietenkin on hätä ohittaa sisäänrakennettu - mutta varmista, että nuoret kuljettajat eivät väärinkäyttää sitä, DriveSmart tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden yhteydenoton tekstiä tai sähköpostitse, kun se ohitetaan ja heille voidaan seurata yleistä puhelimen käytöstä Web-liittymän . Palvelu on saatavilla vain Optimus T aluksi, mutta laitteisto tuki on "tulossa pian".

Tähän liittyen huomata, T-Mobile esittelee myös FamilyWhere, yhteensovitus samanlaisia palveluja jo tarjoamiin Verizon, AT & T ja Sprint antamalla vanhemmat missä heidän young'uns ovat ja perustetaan mukautetun hälytykset aika ja paikka, se on ilmeisesti yhteensopiva " lähes mitä tahansa "puhelimen T-Mobilen verkkoon, joten sinun ei tarvitse varustaa Tykes kanssa superphones vain saada tämän toiminnan perustaa. Se toimii 9,99 dollaria kuukaudessa ja se kattaa kaikki rivit tilisi, seuraa tauko sekä lehdistötiedotteet.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile intros DriveSmart Plus-palvelu estää kutoma ajaessasi FamilyWhere jäljittää lapsesi

T-Mobile intros DriveSmart Plus-palvelu estää kutoma ajaessasi FamilyWhere jäljittää lapsesi perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 11:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar