onsdag den 19. januar 2011

Bloomberg: Sony PSP2 debyytti ensi viikolla PlayStation Phone on MWC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/bloomberg-sony-psp2-to-debut-next-week-playstation-phone-at-mw/:
Se ei ole mitään, joka on ristiriidassa meneillään kuiskaa olemme kuulleet tähän mennessä, mutta Bloombergin mukaan ja sen pari lähteistä, Sony Computer Entertainment Tokiossa tapahtuma 27. tammikuuta todellakin foorumi, josta se tulee julkistaa ensi PSP, ja seuraavaksi kuussa Mobile World Congress on, jos me vihdoinkin tavata - virallisesti, että on - PlayStation Phone . Ensi viikolla lehdistötilaisuudessa myös kuulemma "hahmotella strategia käyttämään verkossa viihdepalvelut jakaa pelejä, elokuvia ja musiikkia keskuudessa kannettavat tuotteet, televisiot ja muut laitteet." Ei paljon muuta voi sanoa tässä vaiheessa, joten vain istua, rentoutua ja odottaa muut pojat tekemään esityksen ensimmäinen.

Bloomberg: Sony PSP2 debyytti ensi viikolla PlayStation Phone on MWC perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 00:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ Lessien (Twitter) | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar