onsdag den 19. januar 2011

Vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, siellä mennään. Kun vähän varaslähdön , Boxee jatkuvaan ulos vudu on Boxee Box tänään - voit joko pitää tiukka automaattinen päivitys seuraavan 24 tunnin tai laukaista käsin päivitys asetukset. Vudu n tarjoamalla uusia käyttäjiä, jotka rekisteröidy Boxee Box 5,99 dollaria luottoa, joka on vain yhden sentin lyhyen kolmen 2dollari-for-2-yötä vudu HDX-asunnot, joten se on hyvin älykäs. Vudu edelleen vudu - 1080p/24 video, 5.1 audio - mutta me tietysti antaa sille näyttävät Box check it out. Mitä muita parannuksia, on melko vähän; kohokohtia parempaa selainta suorituskyky HTTPS-tuki, lajittelu vaihtoehto jättää "" tai "" osastoihin, enemmän lomituksen poisto valvontaa koko joukko korjauksia, ja melko vähän enemmän. Ei paha - me kerromme kyllä jos löydämme jotain hullua. PR ja täysi changelog tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia

Vudu saapuu Boxee Box sekä joukko suuria korjauksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar