onsdag den 19. januar 2011

App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Kuten ehkä olette kuulleet Vähän aikaa sitten, Windows Phone 7 on uusin älypuhelin OS ovat liittyneet SlingPlayer jengi, eli WP7 fanaatikot kuten Ballmer voidaan sohvaperunoita missä he ovat. No, olettaen, että ne ovat datayhteyksiä - on se 3G tai WiFi - ja akun mehua omassa puhelimessaan. Paremmin tai huonommin, viimeisin SlingPlayer Mobile on hyvin samankaltainen kuin sen muita makuja - sama helppo valmistelu, tuttu käyttöliittymä, ja samoin kyynel-asiakkuutta 30 dollaria hintalappu. On kuitenkin yksi mukava lisä: uusi "Zoom"-painiketta valikosta sivun, joka todella kyljykset pois hyvän osan musta reunus kuvan ympärillä. Toinen huomionarvoinen ero on enemmän tyylikäs käyttöliittymä verrattuna Android ja IOS versioita, mutta tietysti jotkut saattavat ajatella toisin.

Myös valikkosivun on "laatu"-painiketta siirrytään välillä standardi kuvanlaatu ja korkea kuvanlaatu. Ärsyttävän, sanoi kytkin on aina asetettu standardi joka käynnistää. Emme voi auttaa, mutta mielestäni tämä on peittelyyn app vaje - Huomasimme samalla laadukkaita streaming todellakin on hyvä kuvan laatu, tiheys puskurointi ajan myötä. Samoin vasteaika meidän painiketta ja ele panokset sai myös pidempään - jossain vaiheessa se kesti noin 20 sekuntia meidän vaihtaa kanavaa meidän Freeview laatikko, ja se on meidän HTC 7 Mozart istuu samassa verkossa kuin meidän Slingbox Pro HD ! Tarpeetonta sanoa, kesti vielä kauemmin 3G. Sitten tarkistanut käyttämällä iPhone ja Nexus, mutta ei ole samanlainen vikoja. Onneksi pelkkä uudelleenkäynnistys app hidastui turhautuminen, mutta odotamme Sling Media todellakin toimittamaan korjata pian. Oli miten oli, olemme videoesityksen tauon jälkeen, kun odotat päivitystä.

Jatka käsittelyssä App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7

App katsaus: SlingPlayer Mobile Windows Phone 7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar