onsdag den 19. januar 2011

DIY 3D tilavuuden näyttö / Kinect hakata mausteita ylös Fortress of Solitude on keittokomero

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/diy-3d-volumetric-display-kinect-hack-spices-up-the-fortress-o/:
Tässä vielä yksi "asioita haluamme meillä oli meidän keittiössä" tiedosto. Taha Bintahir on koonnut homebrew 3D tilavuuden näyttö , joka voi - arvasit oikein - näyttö 3D renderoidut kuvat kaikissa vapaasti kelluva kunniaa. Ja jos tämä ei riitä, meidän mies lisäsi ele valvonta kautta Kinect, joten hän ei tarvitse ympyrä esineen nähdä koko juttu. Mukaan Hack päivä, Bintahir suunniteltu ja rakennettu prisma itse suoritettu objekti hän halusi näyttää (tässä tapauksessa Superman logo) neljästä eri kamerakulmia, ja ennustetaan kuvia neljän seinän prisman luoda 3D objekti keskellä. Niin, ja hän vääristi kaikkien kuvien ottelun kulman prisman seinät. Aika hullu, eikö? Hit lähde linkkiä tarkemmin hanke - mutta ei ennen kuin näet sen toiminta tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä DIY 3D tilavuus näyttö / Kinect hakata mausteita ylös Fortress of Solitude on keittokomero

DIY 3D tilavuuden näyttö / Kinect hakata mausteita ylös Fortress of Solitude on keittokomero perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 08:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hack päivä | lähde Interactive IO ja lisää | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar