onsdag den 19. januar 2011

(Pelle) päätös: Kinect kehittäjä Johnny Chung Lee lähtee Microsoftin Google

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/the-geek-decision-kinect-developer-johnny-chung-lee-leaves-mi/:
Vietettyään viimeisen kahden ja puolen vuoden auttaa Microsoft kehittää Kinect (ja menojen lukemattomia tunteja hakkerointi peliohjainta ennen tätä), maineikkaan Johnny Chung Lee on päättänyt ryhtyä hänen kykyjä Mountain View ja myös Googlen. Mr. Lee ei sanonut, mitä hän on tekemässä Googlelle, mutta me tiedämme, että hän liittyisi erityisiä hankkeita joukkue, ja hänen nimi on "Rapid arvioija." On outoa, että Johnny on ilmeisesti jättänyt pelaamista juuret työskennellä haku jättiläinen, mutta riippumatta odotamme innolla, mitä hän on jopa El Goog ja toivon hänelle menestystä uudessa tehtävässään. Tässä toivoen uusia tehtäviään ei tukahduttaa hänen rakastaa kotona puuhastelun .

(Pelle) päätös: Kinect kehittäjä Johnny Chung Lee lähtee Microsoftilta Googlen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 20:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget japani | lähde Procrastineering | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar