onsdag den 19. januar 2011

Nanomittakaavan köydet palmikko itse, pieni merimiehet vielä sitoa pieniä solmuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/nanoscale-ropes-braid-themselves-tiny-sailors-needed-to-tie-tin/:
Nanomittakaavan köydet palmikko itse, pieni merimiehet tarvitaan sitoa pieniä solmuja
Vaikka ei ehkä ole aivan yhtä hyödyllistä kuin pyyhkeet, köydet ovat ehkä kätevä asioista on. Niiden avulla voit liittää asioita muuta ja, no, se on todella niiden ensisijainen käyttötarkoitus. Mutta entä jos nämä asiat ovat pieniä? Todella pieniä. Tarvitset nanoropes sellaista luodaan Molecular Valimo, punokset, että toimenpide on vain 600 nanometriä läpimitaltaan. Paperille? Noin 100000 nanometriä paksu. Ehkä jopa mielenkiintoisempaa kuin niiden mittakaava on, miten ne rakennetaan, muodostuu polypeptoids että itse koota osaksi coiling kaksoiskierre näet yllä. Mahdollisia käyttötarkoituksia? Juuri nyt tämä on osa kokeiluja luoda monimutkaisempia nanomittakaavan rakenteita, mutta voisimme täysin nähdä, että niitä käytetään, tiedätte, tie pieniä asioita yhdessä.

Nanomittakaavan köydet palmikko itse, pieni merimiehet vielä sitoa pieniä solmuja perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 11:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar