mandag den 7. november 2011

Windows Phone Avaa Tool Goes virallisessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WGHMc5IiA64/windows-phone-unlock-tool-goes-official:




judgecorp kirjoittaa "työkalu avata (tai" jailbreak "jos haluat) Windows Phone-laitteet on nyt saatavilla Microsoftin siunaus. ChevronWP7 Labs poistettiin Microsoftin pyynnöstä vuosi sitten, mutta on palannut nyt, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää mitä tahansa App niiden puhelimien hinta 9 dollaria. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Gecko-vaikutteita Tape voidaan käyttää uudelleen tuhansia kertoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MbCNfqLr0S8/gecko-inspired-tape-can-be-reused-thousands-of-times:




Zothecula kirjoittaa "Kuten niin usein näinä päivinä niille etsivät parempaa tapaa pysyä juttuja yhdessä, tutkijoita eläintieteellisen instituutin Kielin yliopistossa Saksassa ovat kääntyneet biologia painovoimaa uhmaavia kattoon kävelijöiden, kuten gekkoja ja hyönteisiä. Nämä olennot toimi inspiraationa uuden kuivan teipillä, joka ei ainoastaan ​​ylpeilee vaikuttava liitoslujuuden mutta voidaan myös liittää ja irrottaa tuhansia kertoja menettämättä sen liiman ominaisuudet. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Auta Nimeä Department of Homeland Security

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3LEYrUVIDK0/help-rename-the-department-of-homeland-security:




Hugh Pickens kirjoittaa "James Fallows kirjoittaa piloillaan, että Yhdysvaltain Pelon johdolla sihteeri Fear Malcolm P. Stag III, on käynnissä kysely. Missä meidän tulisi nimeksi Department of Homeland Security?" Mahdollisuuksiin kuuluvat laitos ScaredyCatLand Security, heijastaa vallitsevaa mentaliteetti aikakauden, ja laitos isänmaan turvallisuus, tehdä meistä ääni vahva, "kirjoittaa Fallows." On monia enemmän valinnanvaraa, ja voit kirjoittaa omia ehdokkaita. Mutta toimittava nyt, koska Kyselyt lähellä tiistaina. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Fujitsu julkisti 16-core SPARC64 IXfx (ja Supercomputer Se Powers)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l5IkUZUY78o/fujitsu-announces-16-core-sparc64-ixfx-and-the-supercomputer-it-powers:




Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä A12m0v kirjoittaa ja linkin Fujitsun ilmoitus sen seuraavan sukupolven supertietokoneen, josta hän pastat: "PRIMEHPC FX10 toimii vastikään kehitetty SPARC64 IXfx prosessorit, jotka tarjoavat erittäin huomattavaa kasvua suorituskykyä yli SPARC64 VIIIfx prosessori joihin ne perustuvat, ja mikä voima K tietokone. Jokainen prosessori on 16 ydintä ja saavuttaa maailmanluokan standalone suoritustavoitteet 236,5 Gigaflops ja suorituskyvyn wattia kohti yli 2 Gigaflops. " Ei sillä, että K on jokin retkottaa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Cringely n menetettyjä työpaikkoja Haastattelu: tulossa Theater Near You

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wqgM9KR2lH8/cringelys-lost-jobs-interview-coming-to-a-theater-near-you:




Muutama viikko sitten Robert X. Cringely paljasti, että kauan kadoksissa ollut, tunnin mittainen haastattelu hän johti Steve Jobs vuonna 1995 oli löytynyt. Nyt näyttää siltä, ​​menetti nauha on löytänyt soittamalla: elokuvia. Sanoo liittyy taloudellisina aikoina tarina: "haastattelu näytetään at Landmark teattereissa 19 kaupungissa ympäri maata alussa 16 marraskuu."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Bell Labs Rakentaa Halvat Telepresence "Robotit"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rJknoGGBsaM/bell-labs-builds-cheap-telepresence-robots:




schliz kirjoittaa "Alcatel-Lucentin tutkimus arm, Bell Labs, rakentaa edullinen robotteja, jotka edustavat kauko osallistujat kokoushuoneissa. Tutkijat toivovat, se käsitellään luonnon, sanatonta" äänestysmenettelyä, "jolla ihmisiä ketkä pitäisi puhua perustuvat WHO useimmat ihmiset katsovat. teknologian todennäköisesti hinnoitellaan "satoja dollareita," kuin kymmenettuhannet että tykkää Cisco ja Polycom maksu high-end telepresence huonetta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Googlen Patent asianajajan Miksi patenttijärjestelmä Broken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5WhAPh-kx4/googles-patent-lawyer-on-why-the-patent-system-is-broken:




San Francisco Chronicle ominaisuuksia haastattelussa Googlen patentti neuvo, Tim Porter, joka väittää, että "... mitä monet ihmiset voivat sopia on nykyinen järjestelmä on rikki ja siellä on paljon ohjelmistopatenttien siellä tankkaus oikeudenkäyntien että johtui 10 - tai 15-vuoden aikana, jolloin liikkeeseen ohjelmistopatenttien oli liian löyhää. Asiat, näytti ilmeiseltä selvisi Office vuoteen 2007, jolloin korkein oikeus lopulta sanoi, että patentti tarkastajat voivat käyttää maalaisjärkeä. Patentteja kirjoitettu tavalla, joka oli epämääräinen ja liian laaja. (Yritykset) yrittävät väittää jotain, joka todella idea (joka ei ole patentoitavissa). On vain niin monia tapoja kuvata mäntä, mutta ohjelmistopatentteja kirjoittanut asianajajat kielellä, ohjelmisto insinöörit eivät edes ymmärrä. Heitä käytetään haitata innovaatioita tai rasvatonta tuloja päältä onnistunut tuote. " Porter puhuu erityisesti siitä snarls jotka kohtasivat (ja yhä kohtaavat) Android, joka perustuu Microsoftin patentteja, hän syyttää joitakin sotku patenttijärjestelmä, jossa "et tiedä mitä patentteja kantta kunnes tuomioistuimet ilmoittavat, että oikeudenkäynteihin. Tämä tarkoittaa ihmisten on tehdä päätöksiä siitä taistella vai tehdä sopimuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.