torsdag den 29. september 2011

Chrome tarkoituksena on ottaa nro 2 Spot Firefoxista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhHEP318e4o/Chrome-Set-To-Take-No-2-Spot-From-Firefox:

CWmike kirjoittaa "Googlen Chrome on partaalla korvaa Firefox kuin toiseksi eniten suosittu selain, sanoo Tilastot yritys StatCounter, mikä osoittaa, että Chrome siirtyy Firefox ottaa nro 2 paikalla takana Microsoftin IE viimeistään joulukuussa. Kuten keskiviikon Chrome globaali keskimääräinen käyttäjä osake oli syyskuussa 23,6%, kun taas Firefox oli 26,8%. IE puolestaan ​​oli 41,7%. kiivetä Chrome vuoden 2011 aikana on ollut hämmästyttävää: Se on saanut kahdeksan prosenttiyksikköä prosenttiyksikön vuodesta tammikuu 2011 eli 50% enemmän. samana ajanjaksona, Firefox on laskenut lähes neljä prosenttiyksikköä, laskua noin 13%, kun taas IE on laskenut myös neljä pistettä, 9% lasku. Tämä tarkoittaa Chrome on pohjimmiltaan korjaavat kaikki defections alkaen Firefox ja IE. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mercury osoittautuu Weird pikku maailmassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6jSDTaVZBpQ/Mercury-Turns-Out-To-Be-a-Weird-Little-World:

näkövammaisten kirjoittaa "robotti avaruusalus MESSENGER, nyt kiertävät ensimmäinen planeetta, on löytänyt uuden tietämyksen outoa ominaisuuksia sen pinnalle, myös selittämätön, sinertävä" kuoppia ", jotka voivat olla aktiivisesti muodostaa tänään. tulokset julkaistaan ​​tällä viikolla Science-lehdessä. yhden tutkijan sanoi, "perinteisen viisauden oli, että Merkurius on aivan kuin kuu. Mutta sen näköalapaikalle kiertoradalla, mese on näyttää meille, että Merkurius on radikaalisti erilainen kuin Kuu melkein miten vain voimme mitata." Kuten arvata saattaa National Geographic on kaunis kuvakieli mennä yhdessä tarinan.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Patentti Peikot biotekniikan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8G6yIshMrsw/Patent-Trolls-In-Biotechnology:

GNUman kirjoittaa "uutinen tämän viikon Nature lehdessä puhutaan patenttia peikot hyökkää biotekniikan yrityksiin. He lainaavat tapaus, jossa Yhdysvaltain liittovaltion hovioikeus pysytti" patenttia, joka kattaa ajatus yrittää yhdistää lapsen rokottamista myöhemmin immuunijärjestelmän häiriöt. " Uutinen myös viittauksia mielenkiintoisen artikkelin tutkijat Boston University School of Law (Bessen, James E. et al, 2011, "yksityisen ja sosiaalisektorin kustannusten patentinhakumenettelyä Peikot"), joissa ne analysoivat vaikutus oikeudenkäynteihin varallisuus vastaajien kautta kaluston arvo ennen ja jälkeen oikeudenkäynnin, ja koska nämä menetykset minimaalisesti muuntuu lisäyksen runsaasti keksijä, he päättävät, että patenttioikeudenkäynneistä vahingoittaa yhteiskuntaa ja poistaa innovoinnin kannustimia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miksi Chilies ovat kuumia ja jogurtti asettaa pois tulipalon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/upgjtskcc4s/Why-Chilies-Are-Hot-and-Yogurt-Puts-Out-the-Fire:

bazzalunatic kirjoittaa "kuumin chili maailmassa tehtiin australialaiset aiemmin tänä vuonna, mutta kuinka he saivat chilit niin kuuma? siltä, ​​että mato mehu on avain kierroksia kapsaisiini. ja maito ja jogurtti ovat parhaita tukahduttamaan lämpö , koska ne ovat rasvoja, jotka imevät kapsaisiini - joka todella kaappaa neuronien jotka tunnistavat lämpöä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Islanti saa datakeskuksen soittaa oman, vielä uskoo keijut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/iceland-gets-a-data-center-to-call-its-own-still-believes-in-fa/:


Sanotte Iceland , me heti ajatella Eyjafjallajokull - ja ei, meillä ei ole ollut narkolepsiapotilasta romahdus jälkeen näiden hyvin avaimia. Se on ollut yli vuosi, kun että tulivuori pyyhkäisi otsikoihin ja keskeytti lentomatkailun tarjoaa ulkopuolisille kanssa vääristynyt käsitys maan geologisen pysyvyys. No, vihaajat valmistautua nostamaan tarjolla, koska Verne Global on perustaa datakeskuksen liikkeen kotimaa tietty joutsenen pukeutunut pop pixie, ja houkuttelemalla runsaus uusiutuvien luonnonvarojen valmiina. Voit tehdä tämän yhtiön supistui brittiläisen Colt Group rakentaa erillisiä paloja sen suunniteltua datakeskuksen ja put'em kaikki yhdessä paikalla on aiemmin Naton tukikohta - valitaan sen näennäinen vakaus. Sijainti on ihanteellinen, että alueen luontaisesti viileä climate'll pitää palvelin lämpötilat alas, lisäksi tarjoaa keskustan halpaa vesivoimaa ja maalämpöä. Arvata tiedot tilan olevan vauhtiin Keflavik tämän vuoden lokakuussa, kun se on määrä valmistua - kanssa siunauksen pienet ihmiset, luonnollisesti.

Islanti saa datakeskuksen soittaa oman, vielä uskoo keijuja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: parhaat pitkän aikavälin Video / kuvantallennustilaa?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/soXA6hx92p4/Ask-Slashdot-Best-Long-Term-VideoPicture-Storage:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä (ja ensimmäistä kertaa vanhempi - onnittelut!) SoylentRed kirjoittaa "Olen viime aikoina ollut minun ensimmäinen lapsi, ihana terve tytär, joka on nyt hieman yli 6 kuukautta vanha. Kuten voidaan odottaa, meillä on runsaasti valokuvia ja videoita, ja ovat alkaneet tyhjästä päämme noin paras tapa tallentaa nämä tiedostot ja varmuuskopioi ne pitkäaikaisia. Vanhempani ovat pyytäneet meitä (Hauska asia on se äiti - vähiten tech-savvy henkilö keskuudessa perhe) mitä Tavoitteenamme on varmistaa, nämä tiedostot tallennetaan ja käytettävissä, kun hän on vanhempi - joka sai minut ymmärtämään, että emme todellakaan ole hyvä suunnitelma! Olemme tällä hetkellä käytössä TimeMachine on vaimoni MacBook Pro, sillä nyt olemme tekemässä OK kanssa kuin back-up. Mutta vanhempani ovat tarjoutuneet auttamaan maksamaan jotain, joka voisi olla parempi ratkaisu. Voisimme polttaa DVD-levyjä - mutta tämä on ikävä ja saa olla kivun meidän olisi takaisin ne ylös ( tai recopy) ne vuosittain tai niin olla varma, että eivät kärsi halventava DVD. on paras vaihtoehto juuri nyt poimia kaksi kiintolevyä, varmuuskopioi kaikki kuvat ja videot ensin ja sitten käyttää 3rd party App siitä heijastuen ajaa toista vain jos yksi heistä craps ulos? Onko online-ratkaisu, joka olisi parempi? Olemme vielä muutaman vuoden päässä pysty varaa DVD / CD, jotka ovat 100 + vuoden levyt . Onko parempaa ratkaisua en ole ajatellut? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kolmas Sun tähtiä toukokuussa on lämmintä Maan analogit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXQJddMrCDM/A-Third-of-Sun-Like-Stars-May-Have-Warm-Earth-Analogs:

Bad tähtitieteilijä kirjoittaa "tähtitieteilijä tutkii tiedot ensimmäisestä 136 päivää ja Kepler Observatorion tehtäviin on laskenut, että peräti 34% kaikista Sun-tähtiä (abstrakti) voi olla Maan kokoinen planeetat kiertävät heidän asuttavissa alueilla, joissa olosuhteet on oikeus elämään kuin me sen tunnemme. Minulla on joitakin varauksia hänen numeroita, mutta ne eivät täsmää muiden tutkimusten yhteydessä. voi olla 15000000000 lämmin, maapallon kokoinen maailmoja galaksissamme yksin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Panasonic paljastaa New Helper Robots

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f00lkN-m-jk/Panasonic-To-Unveil-New-Helper-Robots:

cylonlover kirjoittaa "Kun väestön ikääntyminen monissa maissa ympäri maailmaa, etenkin Japanissa on yhä useammat vanhukset hoitaa, mutta suhteellisen vähemmän nuoria tekemään työtä. Robotit ovat pitkään pidetty, täyttö kuilu ja Panasonic on asetettu paljastaa sen uusinta teknologiaa suunniteltu juuri tähän. kolme robotti laitteiden määrä tehdä debyyttinsä tulevassa 38. kansainväliset Home Care & Rehabilitation Näyttely (HCR2011) Tokiossa kuuluu viestintä apua robotti ja uusia malleja Yhtiön Hair-Pesu Robot ja RoboticBed. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kiina julkisti Space Station Laboratory Module

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E6gOkFBstLI/China-Launches-Space-Station-Laboratory-Module:

wisebabo kirjoittaa uutisia CNN että "Kiinan ensimmäinen avaruudessa laboratorio moduuli käynnisti torstaina mukaan valtion ylläpitämä media, tärkeä virstanpylväs Kiinan suunnitelmaa rakentaa avaruusasema." Moduuli, joka tunnetaan nimellä Tiangong-1 ominaisuudet makuutilat ja kuntolaitteita. Kirjoittaa wisebabo: "Toisessa maailmankaikkeudessa (Arthur C. Clarke 's 2011), olisi sen tapa Europa nyt. Jokainen tietää mitä silmäkuopan kone / korkeudessa se on? Voidaanko tavoittaa NASA / Sojuz? Ovatko telakointi portit yhteensopiva ? Entä ilmanpaine / hengitys mix? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kongressi saattaa mahdollistaa Robot kehottaa matkapuhelimiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ukJ33PkaXw0/Congress-May-Permit-Robot-Calls-To-Cell-Phones:

TCPALaw kirjoittaa "Vaikka monet huijauksia jakaneensa aiemmin noin kännykkänumerot on avattu puhelinmyyjät, se nyt voi todella tapahtua. Bill, HR 3035 (PDF), on otettu käyttöön kongressi, joka loisi lukuisia poikkeuksia Puhelin Kuluttajansuojalaki, joka kielsi autodialed ja nauhoitettu robotti puhelut matkapuhelin numerot. Jos se hyväksytään, HR 3035 mahdollistaisi monenlaisia ​​autodialed ja nauhoitettu puhelut matkapuhelimiin tällä hetkellä kiellettyä, ja se ennakoidaan lähes kaikki valtion lait vastaavanlaisia ​​suojauksia. Tämä on kiitokseen perintätoimistoja ja pankkien (PDF) ... ikään kuin apupaketista ei olisi tarpeeksi, nyt he saavat sinut maksamaan heidän puhelut sinulle. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rob Malda heittää Jaded Eye Amazon n Silk

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gYaLLteScVk/Rob-Malda-Casts-a-Jaded-Eye-at-Amazons-Silk:

m.ducharme kirjoittaa "Slashdot äskettäin lähti editori ja peloton Leader pohtii noin turvallisuusvaikutuksia Amazonin Silk, joka käyttää Amazonin massiivinen cloud computing palveluja tarjoavat" pre-välimuistin "uuden Tuli laitteita." Toinen mahdollinen haittapuoli muistaa (riippuen kuinka paljon Silk nojaa AWS infrastruktuuri), että se tarjoaa yksittäisille virheille, ja joskus pilvi palvelut menevät alas.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.