torsdag den 29. september 2011

Flickr julkisti Android app, esittelee reaaliaikaisen Photo Session-toiminto (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/flickr-unveils-android-app-introduces-real-time-photo-session-f/:


Android yhteisö voi odottaa ikioma Instagram app , mutta ainakin Flickr on nyt tehostanut täyttää mitätön. Eilen, valokuvien jakamiseen palvelu julkisti ensimmäiset Android App sekä uusi sosiaalinen ominaisuus tunnetaan nimellä Photo Session. Saatavilla ilmaiseksi Android Market, app avulla käyttäjät voivat snap, suodattimen ja lataavat kuvia suoraan Facebook, Twitter tai Flickr, kaikki mukavasti oman luurin. Siinä on myös joukko kameran toimintoja, kuten Flash, suhteen valinta, ja suljin keskittyä sekä kymmenen laadukasta suodattimet. Photo Session puolestaan ​​voit selata kuvia ystäviesi kanssa reaaliaikaisesti. Sinun tarvitsee vain koota online tovereita, aloita ja alkaa selailla valokuvavirta. Aina kun siirrytään seuraavaan kuvaan, ystäväsi, liian tehokkaasti kääntämällä tahansa lukemassa asia osaksi kollektiivista, Don Draper-kuten diaesitystä. Lisätietoja tutustu lähde linkeistä tai ravata ohi taukoa video alasajoa Photo Session.

Jatka lukemista Flickr julkisti Android app, esittelee reaaliaikaisen Photo Session-toiminto (video)


Flickr julkisti Android app, esittelee reaaliaikaisen Photo Session-toiminto (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 03:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Flickr | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar