torsdag den 29. september 2011

Virallinen Flickr App saapuu Android

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cry8sKY1Pbo/:

flickrappp

Koska Android käyttäjä sekä Flickr-käyttäjä on vaarallisella alueella varsin pitkän aikaa. Ei ole virallista app, ja kolmannen osapuolen niistä ei ole liian kuuma. Onneksemme Yahoo on vihdoin pudonnut Flickr app joka ei ainoastaan ​​ole niiden virallinen siunaus, mutta ei ime lainkaan.


Se on aika monipuolinen, ei vain valokuvavirta selaimen. Voit tietenkin katsoa omia kuvia tai niitä muita, ja kokemus on miellyttävä ja Flickr-y. Voit myös suoraan ladata täysikokoisia kuvia sähköpostiin tai käyttää taustakuvana. App käynnistyy oman toiminnan stream kuitenkin missä viime suosikkeja ja niin edelleen näkyvät. Luonnollisesti kukaan ei pidä kuvani, mutta oletan enemmän aikaan valokuvaajia toivottaa helposti tuoreita kommentteja ja suosikkeja.


On mukava pieni kamera app sielläkin. Voit valita eri kuvasuhteita, suodattimia (nimetty paikkoja ja epätäydellisesti edustettuina valikossa), lisätä tietoja, ja lähettää suoraan sosiaalisia verkostoja tai sähköpostiosoitteita. Ja tietysti ne menevät suoraan Flickr huomioon. Tässä yksi Otin esittelytarkoituksiin. Se on "Java" suodatus on käytössä.



Ei Instagram-killer millään tavalla, mutta jälleen kerran, Flickr ystäville pitävän siitä. Valitettavasti et voi lisätä Lavastus, mikä olisi kätevä pitää matkapuhelimeen laukausta erillään "todellinen" kuvia.


Se on vankka hieman app jos sinulla kaistaa (ellet sitten halua käyttää Wi-Fi) ja ei tarvitse mitään kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten ryhmissä ja kokoelmista. Toivottavasti he laajentavat yhteisön osuus hieman enemmän seuraavassa versiossa. Lisää kuvakaappauksia ja info löytyy Android Market . App on vain nimeltään "Flickr" ja on julkaissut Yahoo Inc, mikäli se ei näy hakuasi heti.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar