torsdag den 29. september 2011

Gibsonin Firebird X robotti kitaraa vihdoin valmiina lähetettäväksi jälkeen hyvin, hyvin pitkä viive

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/gibsons-firebird-x-robot-guitar-finally-ready-to-ship-after-a-v/:

Gibson Firebird X

Kuten Droid Bionic on Guitar World, Firebird X julkistettiin lähes vuosi sitten täynnä paaluilla vaikuttava teknologia, ja viivästynyt niin monta kertaa, että käytännössä kaikki unohti sen olemassa. No, 30. syyskuuta Firebird X alkaa vihdoin suodattamalla vähittäiskaupan kanavia aika paljon hintaa 5570 dollari, teidän valita joko Redolution on Bluevolution päättyy. Aluksella ovat boatload vaikutuksia sekä automatisoitu viritin, jossa olemme tottuneet ns "robotti kitara"-sarja. Pure-Analoginen äänenkäsittely moottori on myös avoin kehittäjille , jolloin omistajat voivat lisätä uusia tehosteita ja ääniä tiellä. Mutta tarpeeksi meidän ramblings. Tiedät, Galleria alla ja PR tauon jälkeen.


Jatka lukemista Gibsonin Firebird X robotti kitaraa vihdoin valmiina lähetettäväksi jälkeen hyvin, hyvin pitkä viive


Gibsonin Firebird X robotti kitaraa vihdoin valmiina lähetettäväksi jälkeen hyvin, hyvin pitkä viive alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 23:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar