torsdag den 29. september 2011

Real Journalismi, VentureBeat Style

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LKtoPLh9YNY/:

BS VB post

Ja muuten, on miksi joku, joka välittää todella journalismista luota TechCrunch-Dylan Tweney, VentureBeat



TechCrunch on runsaasti kriitikoita. Mutta en usko, mitä olen koskaan lukenut niin epäasianmukaisesti yritys Takedown kuin post julkaistu tänä iltana VentureBeat jonka Dylan Tweney otsikolla Miten TechCrunch selkään-huoneen käsittelee tuhota sen uskottavuus (joka on nyt otettu alas-tässä on splogged versio ). Tweney sähköpostitse minulle noin 20 minuuttia ennen kuin hän Lähetetty väittäen, "Meillä on todisteita siitä, että te kaupan suotuisa kattavuus tulevaisuudessa yksinoikeudella, ja aiomme julkaista tänä iltana."


Mitä tarkalleen tämä "todiste"?


Ilmeisesti perustaja käynnistyksen lähetti VentureBeat email yrittää saada joitakin paina alaikäiselle uutinen vastineeksi tulevaisuudessa yksinoikeuden. Vuonna sähköpostin, joka oli osoitettu VentureBeat, hän mainitsee nimen TechCrunch mainosten myynti henkilö. Myös VentureBeat kirjailija on naimisissa neuvonantajana yritys. (Joo, olen hämmentynyt liian). Siinä kaikki.


En ole varma mitä tämä todistaa muuta kuin että Tweney ei tiedä mitä sana "todiste" tarkoittaa. Ehkä se osoittaa, että jotkut startup tekee mitä tahansa saadakseen kattavuutta. Mikä tekee tästä vielä pahempaa oli, että sähköposti oli todellisuudessa tarkoitettu ei TechCrunch, mutta VentureBeat, kuten käynnistyksen perustaja Verdi Ergün huomautti jälkeen viesti meni ylös.


Me täällä TechCrunch olivat tavallaan flummoxed alkuperäisen raportin. Kukaan kirjoittajista täällä TechCrunch koskaan kuullut yhtiön tai puhunut heille. Emme ole koskaan kirjoittanut niitä. Ja me emme ole koskaan näyttää mitään mainoksia. Emme ole yhteydessä yhtiölle.


Toisin sanoen VentureBeat tarina, otsikko, ja johtopäätös oli silkkaa paskaa.


Ehkä juuri siksi Tweney muuttui nopeasti avauspuheenvuorossaan riviä:



AOL omistama tech blogi TechCrunch syytetään usein kaupan palveluksia yksinoikeudella.

Nyt meillä on todisteita.



että



Nyt meillä on sähköposti, joka näkyy varmuuskopioida väittää.



Oikeastaan ​​VentureBeat ei ollut edes sitä. Joku kysyy kaupan palveluksia kattavuus ei ole sama kuin joku todella saada ne suosii. Mutta jotenkin sähköpostia lähetetään VentureBeat riitti Tweney keksiä tarinan koko kangas miten TechCrunch kauppojen palveluksia yksinoikeudella koko ajan. Muistutettakoon, että liian on täyttä paskaa.


Vaikka olemme aiheesta journalismi, tässä ehdotus. Jos aiot tehdä omituisia väitteitä etsimään näyttökerrat, se on hyvä olla todisteita siitä, että varmuuskopioi omat väitteet ja otsikoihin. Journalismi, uusi tai vanha, on siitä, että oikealla. Myös silloin, kun heität booli, se toimii paremmin, jos sinulla on edessään vastustaja.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar