torsdag den 29. september 2011

Panasonic osoittaa meille sen pehmeämpi puoli, intros trio huipputeknologian robotti auttajia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/panasonic-shows-us-its-softer-side-intros-trio-of-high-tech-rob/:


Huonokuntoisia Japanissa ei ole mitään pelättävää, kun se tulee avustaa hoito - paitsi ehkäpä robotin kapinaa. Maasta, joka antoi meille Robo-hoito karhu , tulee kolme uutta myötätuntoinen teknologian ratkaisuja varten vanhustyön otetaan kohteliaasti Panasonic . Osoittanut pois ennen tätä lokakuun 38. kansainväliset Home hoitoa ja kuntoutusta näyttely Tokiossa, elektroniikka jättiläinen on päivittänyt hetkellä asuntolassa lääkitys Monger kanssa sai-Rimo - päivittyy muotoilu, joka yhdistää "vuoteen omana [ja joilla] liikuntarajoitteisille" lääkäreille, perheen ja ystävien kautta HD muun kasvot. Ja juuri siksi olet pysyä kotona, se ei tarkoita yrityksen Hair-Pesu robotti ei voi auttaa sinua saamaan hiukset tekivät, ja kuunnella valittaa kuinka lapset eivät koskaan tule näkemään sinua enää. Sillä pala de apua, Panasonic on myös mennyt ja modded sänky, joka on enemmän kuin mitä silmä näkee - kirjaimellisesti, sillä se muuntuu sähköpyörätuolilla ja pinkaista teille talon. Meidän on ojennan sen tech porukka, meidän myöhempinä aikoina ovat alkaneet näyttää aika kärjessä.

Jatka lukemista Panasonic osoittaa meille sen pehmeämpi puoli, intros trio huipputeknologian robotti auttajia


Panasonic osoittaa meille sen pehmeämpi puoli, intros trio huipputekniikan robotti auttajia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 22:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Technabob | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar