torsdag den 29. september 2011

Plantronics intros Marque M155, sen kevyin Bluetooth-kuulokkeet älypuhelimien käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/plantronics-intros-marque-m155-its-lightest-bluetooth-headset-f/:


Yhdessä tarjoaa handsfree-mukavuutta mobiilikäyttäjille on-the-go, Bluetooth-kuulokkeet toimivat hyvin tarkoitukseen Crazies, antaa heille jotain kohtaa, kun he sokkeloinen incoherently itselleen. Nyt, viimeistään tarjontaa Plantronics tuo lisää käyttömukavuutta ja tyyliä molemmille käyttäjille. Marque M155 ennakoi yhtiön pienin ja kevyin kuuloke mennessä, joka painaa vain 7 grammaa - noin paino kuulakärkikynällä. Suunniteltu erityisesti Android ja iOS puhelimet (vaikka laajasti yhteensopivia useamman), M155 tarjoaa ääniopastetulla pariksi apua, räätälöidyt sovellukset ja kyky vastata tai jättää puheluihin sanallisia komentoja. Mikä parasta, kaikki ostajat saavat yhden vuoden tilauksen yhtiön Vocalyst palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden lähettää sähköpostia, päivittää Twitter, tarkista sää, kuunnella uutissyötteitä ja enemmän - kaikki kädet vapaaksi. Saatavana pikimusta tai arktinen valkoinen, Marque M155 tulee myyntihinta on noin 60 dollaria ja on saatavilla ennakkoon alussa tänään.

Jatka lukemista Plantronics introjen Marque M155, sen kevyin Bluetooth-kuulokkeet älypuhelimien käyttäjille


Plantronics intros Marque M155, sen kevyin Bluetooth-kuulokkeet älypuhelimien käyttäjille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar