torsdag den 29. september 2011

Kyocera Duramax valmis alkulaukaus Sprintin Direct Connect-palvelun 2 lokakuu hintaan € 70

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/kyocera-duramax-ready-to-kickoff-sprints-direct-connect-service/:


Kaikki mökä noin Sprintin uutta CDMA-pohjainen Direct Connect-palvelu oli ei vähääkään, koska nyt verkko on viimein vahvistanut, että se todellakin lanseerataa rajoitettu useilla markkinoilla tämän tulevan sunnuntaina laajempiin laajentamisen tulossa vuoden 2012 alussa. Saada asiat alkoivat kuitenkin verkon pitäisi olla puhelin tai kaksi, jotka ovat Tech rakennettu, eikö? Kyocera Duramax saa kunnian olla ensimmäinen puhelin toimimaan uusien suunnitelmien ja tulee olemaan sertifioitu 810G sotilas-standardin simpukkapuhelin laitemyynti 3.2MP kamera, stereo Bluetooth, 2,5 mm kuulokeliitäntä (ei typo) ja Dura-Grip kumi kotelo. Entä Kyocera Duracore ja Motorola Admiral ? He vielä tulossa, mutta Sprint vain mainitsee, että molemmat laitteet ovat tulossa ulos ennen vuoden loppua. Mitä pikemmin sen parempi tässä, sillä niitä ei ole vaihtoehtoja ei voi olla myyntivaltti upouusi palvelun. Asian ydin yksityiskohdat ovat paininjalan tauon jälkeen.

Jatka lukemista Kyocera Duramax valmis alkulaukaus Sprintin Direct Connect-palvelun 2 lokakuu hintaan € 70


Kyocera Duramax valmis alkulaukaus Sprintin Direct Connect-palvelun 2 lokakuu hintaan € 70 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 19:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar