onsdag den 2. februar 2011

Texas opiskelija osallistuu koulun robotti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oUA8dtcK-78/Texas-Student-Attends-School-As-a-Robot:
kkleiner kirjoittaa "Keltanokka Lyndon Baty immuunijärjestelmä on niin hauras, hän voi ottaa sitä riskiä että ympäröivät ihmiset omasta iästä, mutta hän osallistuu luokan hänen lukion Knox City, Texas joka päivä. Kaikki kiitos robotti. VGO telepresence alusta on neljä jalka pitkä bot pyörät pieni näyttö, kamera, kaiuttimet ja mikrofoni yläosaan. Baty kirjautuu robotti etänä kotoaan, käyttämällä hänen tietokoneen ja web-kamera puhelinkonferenssiin hänen luokkiin. Baty voi ajaa VGO noin hänen koulun vaihtamisesta luokat kuten tavallisten opiskelijoiden kanssa. pojalle, joka on viettänyt suurimman osan elämästään sairas ja eristää hänen ikäisensä, VGO ei edusta ainoastaan mahdollisuus parempaan koulutukseen, se on myös mahdollisuus vapauteen ja comradery. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Luxury peliohjain on käsin koottu Pariisissa ylilyönti muualla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/luxury-game-controller-is-hand-assembled-in-paris-overkill-ever/:
Tunne pröystäilevä, me olemme? Tämä ylellinen peliohjain (kyllä, luit oikealla) on käsin koottu pariisilaisessa työpaja ja ominaisuuksia lakattu tammipuun ohjainta, strutsi nahka kattaa sekä elektroniikka kohteliaasti Sanwa . Meillä ei ole aavistustakaan, kuinka paljon tämä tulee maksamaan (ja olemme suoraan sanottuna uskaltanut kysyä), vaikka meidän pitäisi tietää, milloin tämä tulee saataville 18. päivä tässä kuussa. Yhteensopiva PS3, Xbox 360 ja PC, se on tuonut maailman ranskalainen yhtiö nimeltä Hoon. Hit lähde linkkiä aloittaaksesi tuhlaa rahaa.

Luxury peliohjain on käsin koottu Pariisissa ylilyönti kaikkialla muualla perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 16:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Highsnobiety | lähde Hoon | Lähetä | Kommentit

Uutiset Corp. ja Apple <em>paljastaa Daily</em>

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojzaZNDXaOM/News-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider kirjoittaa "Daily, digitaalinen julkaisu on suunniteltu erityisesti Applen iPad, on nyt saatavilla App Storesta. Julkaisun lanseeraus oli ajan mediatapahtuma New Yorkin Guggenheim-museossa. News Corp. toimitusjohtaja Rupert Murdoch ja Applen johtaja Internet Eddy Cue liittyi Daily päätoimittaja Jesse Angelo. Daily, joka kopioi ulkoasua sanoma-tai aikakauslehdessä, pyritään käsittää multimediaominaisuuksia Applen iPad. Rupert Murdoch sanoi, että Daily tarjoaa "mahdoton Innovaatioiden maailmaan julkaista. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Android in-app ostot käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/android-in-app-purchases-hands-on-video/:
Tänään Google ilmoitti, että Android in-app ostot tulevat alustan ja pystyimme saamaan demon Paul Sebastien Disney. Hän näytti meille, kuinka ostaa Track Pack (Far East-liikkeen ihmisille, jotka välittävät) ja Tap Tap Revenge 4 yli 3G Nexus S ja käyttämällä väärennettyjä luottokortilla! On mielenkiintoista huomata, että in-app ostaa UI vastaa ulkoasua uuden Android Market ja kehittäjät voivat toteuttaa toiminnallisuutta muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. In-app ostot olisi aloitettava tuloaan eri Android apps tänä keväänä. Tällä välin, ota meidän video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Android in-app ostot käytännön (video)

Android in-app ostot käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

<em>Google Art Project</em> tuo Galleries tietokoneeseen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QuyBy9vITkU/emGoogle-Art-Projectem-Brings-Galleries-To-Your-PC:
Zothecula kirjoittaa "Google on julkistanut yhteistyössä 17 maailman arvostetuimmista taidemuseoista, jonka avulla ihmiset näkymä yli 1000 korkea res taidetta kuvat ja 17 gigapixel kuvia ottaen virtuaalinen kuljeskella gallerioineen käyttäen Street View-teknologia. Vaikka mikään ei voi voittaa nähdä taideteos henkilökohtaisesti, Google Art Project voisi olla seuraavaksi paras asia niille, joilla ei aikaa ja rahaa pop koneeseen ja kauppa kyynärpäät turistilaumoista haluavat nähdä vilauksen siitä, mitä jotkut parhaista museoista on tarjolla . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Wikileaks Tuomarin 2011 Nobelin rauhanpalkinnon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sYZwGyW5mXs/WikiLeaks-Nominated-For-2011-Nobel-Peace-Prize:
mvar kirjoittaa "Whistle-puhallin päällä Wikileaks on ehdolla 2011 Nobelin rauhanpalkinnon, jonka Norja poliitikko, joka toi esille rooli sananvapautta, uutistoimisto NTB raportoi keskiviikkona." Wikileaks on yksi tämän vuosisadan merkittävimpiä sananvapautta ja avoimuus, "kansanedustaja Snorre Valen sanoi hänen nimityksensä. Valen mainittu Wikileaks rooli paljastaa varat Tunisian entinen presidentti Zine El Abidine Ben Ali ja hänen lähin perhe, edistää mielenosoituksiin, jotka pakottivat heidät maanpakoon."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


TouchType debytoida SwiftKey Tablet app Android tablettia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Saimme esimakua TouchType teki nipistää sen SwiftKey näppäimistö app tabletit takaisin CES , ja yhtiö on juuri nyt saanut virallisen lopputulokseen: sen SwiftKey Tablet app. Se on ilmeisesti suunniteltu "yhteistyössä Googlen kanssa ja Motorola samaan aikaan käynnistää Xoom, ja kuten näette yllä, se on selvästi on räätälöity nimenomaan Honeycombiin - yhtiö kuvailee ihon" holografinen "ja" peukalo- optimoitu. " Aiempien SwiftKey näppäimistö apps, se käyttää yhtiön ns sujuva Prediction Engine, joka lupaa ennustaa "noin kolmasosa sanoja" ennen kuin lisäät yhden merkin, ja nyt jopa analysoida Gmail, Facebook ja Twitter tilit opit kirjoittamaan (vaikka se voi ilmeisesti kytkeä pois päältä jos haluat). Pään ohi tauon nopeasti videon, ja pysy kuulolla joitakin käytännön näyttökertoja.

Jatka käsittelyssä TouchType ensiesiintymisensä SwiftKey Tablet app Android tablettia

TouchType debytoida SwiftKey Tablet app Android tabletteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SwiftKey | Lähetä | Kommentit

Apple eBook Säännöt muuttumassa Sellers

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z50OB9CHaro/Apple-eBook-Rules-Changing-For-Sellers:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun" rukoilla en muuta sitä uudelleen "hetki eBook myyjät omena iPad ja iPhone-laitteissa, Apple on nyt vaaditaan kolmannen osapuolen eBook myyjät kuten Amazonin myös niiden otsikot kautta Apple Storesta, jossa valtakunnan kestää vielä 30% pois. "Apple vahvisti tiistaina, että se vaatisi app kehittäjille, jotka myyvät e-kirjoja ulkopuolella niiden iPad ja iPhone apps - kautta Web-sivuston, esimerkiksi - myös myydä kirjoja sisällä näiden apps . ja ostojen peräisin app on tehtävä kautta Applen, joka pitää 30 prosentin leikkausta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Live Googlen Android tapahtuma!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/live-from-googles-android-event/:
Olemme piileskellä rakentaminen 43 Googleplex täällä ihana Mountain View, Kalifornia päivän tapahtuma lupaava "perusteellisesti tarkastella Honeycomb, Android ekosysteemin uutiset ja käytännön demot" - ja jos kysyt meiltä, että kuulostaa Trifecta mahdollisia mahtava. Otamme liveblogging kaikki ja toivottavasti seuraavan kanssa joitakin käsiä lisäosat, joten pidä se lukittuna täällä kaikki vähän vihreä robotit (ja - vain ehkä - iso musta tabletit), joita voi käsitellä.

Jatka käsittelyssä Live Googlen Android tapahtuma!

Live Googlen Android tapahtuma! perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Android Market saa verkkokauppaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-gets-a-web-store/:
Googlen Android Market on nyt web-client. Vihdoinkin! Ja arvaa mitä muuta, se on jo elää. Hit lähde linkkiä saadaksesi tutkia.

Kehittäminen ... tutustu liveblog Googlen Honeycomb tapahtuma uusimmat.

Android Market saa verkkokaupasta perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde market.android.com | Lähetä | Kommentit

Microsoft tekee Chrome Play H.264 video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xno1vhc8hKM/Microsoft-Makes-Chrome-Play-H264-Video:
nk497 kirjoittaa "Chromen käyttäjät voivat toistaa H.264 video - kiitos Microsoftin. ohjelmiston jättiläinen julkaisi tänään Windows Media Player HTML5 laajennus Chrome, joka antaa käyttäjille Google-selain toistaa H.264 video, kun se oli pudonnut kromi yli lupa-asioita. "Microsoftilla me kunnioitamme, että Windows asiakkaat haluavat paras kokemus web lukien mahdollisuus laajin valikoima sisältöä saataville internetissä H.264-muodossa", sanoi Claudio Caldato, Microsoft yhteentoimivuutta ohjelmapäällikkö . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Onkyo tabletti suunnitelma osoittaa valikoima Android-ja Windows-laitteiden eri kokoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/onkyo-tablet-roadmap-shows-a-selection-of-android-and-windows-de/:
Onkyo tabletti suunnitelma osoittaa valikoima Android-ja Windows-laitteiden eri kokoja
Onkyo antaa meille esimakua siitä, mitä seuraavaksi, paljastaen sen tulevaisuudensuunnitelmista tabletti hyökkäystä, joka ei jätä käyttöjärjestelmää koskematon - hyvin, Android ja Windows muutenkin. Windows 7 ystäville, yhtiön kolmen SlatePC tabletteja, TW317A5, TW217A5 ja TW117A4 ollaan kaikki nähdä päivityksiä vuoden, myös Oak Trail valta Intelin joskus ennen kesäkuuta. Samaan aikaan, 10-tuumainen Android SlatePad TA117C1 ja TA117C3 saavat sisäänrakennettu 3G ja se liittyi 7-tuumainen, ARM-powered malli myöhemmin tänä vuonna. Vahvistettu tabletit mainitaan myös, mutta ei suunnitelmia USA luovutetaan jollekin niistä. Ei yllätys siellä.

Onkyo tabletti suunnitelma osoittaa valikoima Android-ja Windows-laitteiden eri kokoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 12:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Netbooknews | lähde Tähdentää | Lähetä | Kommentit

Low Budget ilmatila Photography

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAad74Xsm8E/Low-Budget-Air-Space-Photography:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun budjetti on vain 350 kiloa, kaksi englantilaista tohtoreista tekniikan lähetti ilmapallo kamerat liitetään korkeus yli 30 km." Kuvia ja video ovat aika uskomattomia. Varsinkin hyvin hi-tech styroksi laatikko.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Yahoo: kirjakieleen IMAP täytäntöönpano syyttää Windows Phone 7 tietojen vuoto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/yahoo-nonstandard-imap-implementation-to-blame-for-windows-phon/:
Lopuksi, mitä maailmassa on odotettu: selitystä Yahoo koskevat sen roolia Windows Phone 7 tietovuoto-portti . (Ja oletamme, että sinulla on parempi ehdotus?) Tässä se on kokonaan:
Yahoo! Mail on laajalti saatavilla kymmeniä miljoonia matkapuhelimia, mukaan lukien käynnissä Apple IOS, Android, Nokian Symbian ja RIM. Kysymys Windows Phones on nimenomaan siitä, miten Microsoft valitsi toteuttamaan IMAP Yahoo! Mail eikä vaikuta Yahoo! Mail näihin muihin mobiililaitteisiin. Yahoo! on tarjonnut Microsoft lyhyen aikavälin ratkaisu täytäntöönpanon he valitsivat, ja kannustaa Microsoft vaihtaa tavallinen integroituminen Yahoo! Mail, joka johtaisi pysyvään korjata.
Nyt tiedämme, mitä ajattelet: miksi kaikki aina kiusaa IMAP? Mutta ainakin he työskentelevät kovasti korjata, ja lopulta se todella tärkeistä asioista.

Yahoo: kirjakieleen IMAP täytäntöönpano syyttää Windows Phone 7 tietoja vuotaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 11:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sifteo Kuutiot saada FCC teardown, ei niin söpö enää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/sifteo-cubes-get-fcc-teardown-not-so-cute-anymore/:
Sifteo suloinen pikku peli Kuutiot ovat kasvaneet paljon viime pari kuukautta: he tehty kaksi nimenmuutokset (vuodesta Siftables ja kyynärää ja kuutiot ), kokenut pelaamista Rites of Passage CES, ja nyt nämä 1,5 tuuman täyden väri tietokoneet tekevät heidän FCC debyyttinsä myös rituaali teardown. Ei-niin-söpö sisäinen Kuvissa yksi kuutiot, sisua alttiina, paljastaa 32-bittinen ARM-prosessori. Myös haudattu FCC asiakirjoissa on todisteita siitä, että kulta-laitteet kommunikoivat tietokoneen välityksellä 2,4 USB dongle ja urheilu kolmen akselin liiketunnistin. Sifteo on jo loppuunmyyty ensimmäisen kierroksen ennakkotilauksia, mutta emme vierasta tulemme näkemään enemmän ihana veijarit joskus todella nopeasti.

Sifteo Kuutiot saada FCC teardown, ei niin söpö enää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 12:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit