onsdag den 2. februar 2011

HP vapauttaa Digital Piirrä ja Pocket valkotauluun, tulee uuden opettajan lemmikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/hp-unveils-digital-sketch-and-pocket-whiteboard-gets-serious-ab/:
Ehei, se ei ole huhuttu HP / Palm WebOS koulutus tabletti olemme kuulleet, mutta se on langaton tabletti kunnossa. Että siellä on HP: n uusi digitaalinen luonnos, ja se on oikeastaan tarkoitettu vain luokkahuoneessa - se langattomasti yhteyden kannettavaan tietokoneeseen tai pöytäkoneeseen että opettajille annetaan mahdollisuus valvoa tuntisuunnitelmia tai piirtää kaavioita, kun he kävellään huoneen varmista kenenkään kulkee toteaa . Pad itse, joka tulee saataville maaliskuussa toimii HP: n luonnoslehtiö Windows-ohjelmiston ja sanotaan kestää yli 25 tuntia maksu. Mutta ei siinä kaikki HP haluaa laittaa kouluissa. Se sai myös uuden Pocket Valkotaulu jopa sen opetus hihassa. Se muistuttaa paljon muita digitaalisia taulut , että se voi muuttaa lähes minkä tahansa pinnan tulee kankaalle, mutta se on ilmeisesti paljon enemmän kannettavia kuin muut siellä, joten opettajat voivat helposti siirtää sen luokan luokan. Se on kolmen-painiketta kynä ja liittää mihin tahansa kannettavaan tai pöytäkoneeseen USB.

Joten, mitä käsitellä kaikkia koulutus-käyttäjäystävällisiä välineitä? Ne ovat kaikki osa HP: n uusi digitaalinen oppiminen Suite ja paina ryhtymällä tarjoamaan todella kattavan tech työkaluja Peruskoulut 12 luokkahuonetta. Yhtiön mitään, mutta tosissaan tarjota erilaisia tuotteita, ja lisäksi kaksi aiemmin mainittiin, HP: n julkaisee myös uuden kannettavan tietokoneen kärryt, Thin Client, ja esitys seistä läppäreissä. Hei, me saada se, lapset ovat tulevaisuutemme, ja meidän täytyy opettaa heille hyvin - mutta älä syytä meitä HP, vain haluavat nähdä tablettia tulevan ensi viikolla . Koko lehdistötiedote ja alhaisen resoluution kuva taululle tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus HP valloilleen Digital Piirrä ja Pocket valkotauluun, tulee uuden opettajan lemmikki

HP vapauttaa Digital Piirrä ja Pocket valkotauluun, tulee uuden opettajan lemmikki perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 07:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar