onsdag den 2. februar 2011

OnLive: n all-you-can-eat PlayPack nyt 9,99 dollaria kuukaudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/onlives-all-you-can-eat-playpack-now-available-for-9-99-per-mo/:
OnLive, tavata tilaus palveluissa. Se ei ole 15 tammikuu päivä meillä oli aluksi merkittävä, mutta se ei nyt haittaa, aika on tullut. Yhtiö on ottanut käyttöön PlayPack, josta 9,99 dollaria kuukaudessa pääset rajoittamaton pääsy valikoima otsikot. Ei ole pitkäaikaista sitoutumista vaaditaan ja tallennettuja pelejä pysyy palvelimilla ainakin vuoden kuluttua peruuttamisesta, jos muutat mieltäsi ja päätät palata. Ei 38 pelejä valita ensin, kuten BioShock, Prince of Persia, ja Alien Shooter, jossa Lisää lupasi "säännöllisesti." Aiemmat suunnitelmat - ilmaisia demoja, usean päivän vuokraus, osto ja à la carte - ovat myös yhä noin. Se ei pidä paikkaansa ajatella tätä jo päivän Netflix Instant Watch, mutta piirustus Sama analogia, se tulee ottaa yhä laajenevan kirjasto vahvoja nimikkeitä (sekä iso ja pieni) pitämään vauhtia yllä. Ja tee mitään virhettä, olemme todella juurtuvat ya . Lehdistötiedote ja luettelo nimikkeistä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä OnLive: n all-you-can-eat PlayPack nyt 9,99 dollaria kuukaudessa

OnLive: n all-you-can-eat PlayPack nyt 9,99 dollaria kuukaudessa perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 18:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde OnLive | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar