onsdag den 2. februar 2011

Samsung prepping muotokuva QWERTY Android puhelin Sprint?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/samsung-prepping-portrait-qwerty-android-phone-for-sprint/:
Jos olit laatii luettelon useimpien alipalvelluilla älypuhelimen muodossa tekijät, muotokuva QWERTY tärkeällä sijalla luettelossa; harvat valmistajat ovat uskaltaneet harrastella niin pitkälle, huolimatta siitä, että siellä näyttää olevan aarreaitta mahdollisten käyttäjien ja BlackBerry valtakunnassa, joka elää ja kuolla on Bold / Curve layout. Motorola on antanut sille kaikkein korkea-julkisuus shot toistaiseksi merkinnät kuten Droid Pro , Charm , ja Flipout , ja näyttää siltä, Samsung ehkä prepping päineen Droid Pro kilpailijan Sprint ansiosta joitakin laukauksia, että on ilmennyt PocketNow tänään. Olemme juuri lainkaan yksityiskohtia laitteiston tekniset tiedot, mahdollisesti käynnistää aikataulussa, tai oikeastaan mitään muuta tässä vaiheessa, mutta pidämme silmällä.

Samsung prepping muotokuva QWERTY Android puhelimen Sprint? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 23:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PocketNow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar